In de ban van de kroon

Op 10 juni was explosiefje jarig, hij werd maar liefst vijf jaar…
En Ian is een vijfjarige die weet wat hij wil: een echt feestje voor zijn klasgenootjes in de speeltuin. Meme V. zorgde ervoor en trakteerde de kindjes ook nog eens op overheerlijke cupcakes. Het recept moet ik haar nog eens vragen.

 

033

 

Bij elke jarige hoort natuurlijk een mooie verjaardagskroon, maar ik ben zo slecht in het maken en versieren van papieren kronen. Wat was ik dus blij toen ik de polkadotjes-kroon ontdekte! Die moest ik echt maken voor onze kleine man! Het sterrenstofje dat ik op het laatste Stoffenspektakel kocht, vond ik wel passen bij ons klein explosiefje…
Twee dagen voor zijn feestje was de kroon klaar. Maar ik was er echt niet tevreden over, de basis van de kroon was niet hoog genoeg en ze was ook helemaal niet stevig, wat een lelijk ding! Toen Ian de kroon paste, wist ik het al: dit moest opnieuw. De avond voor het feestje kocht ik dus betere versteviging en knipte de deeltjes nog eens uit. Een avondje doorwerken en de kroon was af. De tweede versie zag er gelukkig stukken beter uit…

 

0291

 

En hij heeft ze met heel veel plezier gedragen, ook toen hij thuis nog eens kaarsjes mocht uitblazen. Ik was zo fier!

 

123

Een geslaagd verjaardagsweekend…
En als mama kan je het toch niet laten om nog eens terug te denken aan de allereerste momenten, ook al is het ondertussen al vijf jaar geleden… Waar is de tijd… Zucht…

 

IMG_0002-zw-w
Previous Story
Next Story

You Might Also Like

No Comments

Bedankt voor je bezoekje! Thanks for stopping by!