Pyjama party

In mijn zoektocht naar naaiprojectjes voor beginnelingskes, vond ik heel wat inspiratie bij haar. De tutorial voor de basic pants stond al een tijdje op mijn to sew-lijstje voor de jongens, maar ik was het juiste stofje nog niet tegengekomen. Toen bedacht ik dat dit modelletje ook perfect kon dienen als pyjama-broekje en daar had ik nu toevallig wel stof voor liggen (gevonden bij Artevelde Stoffen in Gent).
De effen t-shirtjes zijn gewoon gekocht, met behulp van transferpapier werd er een figuurtje op gestreken. Op het blauwe t-shirtje komt het jammer genoeg wel minder goed uit dan op het witte.

081

   075

 

 0361

 

051

 

052

 

Spijtig, ze hebben er toch niet langer door geslapen…
Previous Story
Next Story

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  misslizz
  17 juni 2012 at 15:26

  ik ben niet zo gek op beertjes, maar wat een leuke pyjamasetjes. past perfect bij elkaar! goed gedaan alweer…

 • Reply
  Evy
  28 juni 2012 at 13:38

  Nice!! “Vind ik leuk” ;-)

 • Bedankt voor je bezoekje! Thanks for stopping by!