Yet another blog…

Bloggen…Over de kids, het leven met S., naai-probeersels en zoveel andere dingen. Geïnspireerd door mijn grootmoeder en hiertoe aangezet door haar.
Sinds enkele maanden staat er bij ons thuis dus ook een naaimachine. En daar rolt nu heel af en toe een probeersel uit. Vooral voor de kids, maar ik droom er toch stiekem van om ook voor mezelf iets te kunnen maken. Uit liefde voor al die prachtige stofjes en toffe modelletjes, en de moeilijkheden die ik regelmatig heb om die twee dingen in een mooie combinatie te vinden. Eerlijk gezegd: ik bak er nog niet veel van. Wegens een acuut gebrek aan tijd probeer ik het ook op mezelf te leren, over een mega-groentje gesproken dus.
Naast al dat gepruts en een drukke job ben ik in de eerste plaats mama van Ian en Arne. Ze maken me veel te vroeg wakker (echt véél te vroeg, jongens) en vreten energie, maar toveren wel dagelijks een grote glimlach op mijn gezicht. Wat wil een mens nog meer?
Yet another blog in dit wonderlijke blogland dus… kan er nog eentje bij? Ik waag een poging.
Next Story

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  misslizz
  16 juni 2012 at 11:01

  ik ben fan van nog een blog, en zeker de jouwe, ben blij dat je de stap gezet hebt…

  • Reply
   cindy
   16 juni 2012 at 20:17

   thx misslizz,ook voor alle inspiratie en tips…

  Bedankt voor je bezoekje! Thanks for stopping by!