Stoffenstop

Ik keerde nog eens terug naar daar en liet me opnieuw verleiden…

Dit was het resultaat:

169

 

158

 

147

 

140

 

Omdat dit stofjes-shoppen nu toch wel stilletjes aan op een lichte verslaving begint te lijken, nam ik een zeer dapper besluit: ik stop er eventjes mee. Ik las een stoffenstop in en probeer me niet meer te laten verleiden. Hoe lang ik dat ga volhouden? Geen idee, maar er zullen toch eerst een paar naaisels moeten afgewerkt worden.
Tot daar mijn dapperheid. Helaas, nog voor ik dit bericht kon afwerken kreeg ik een laat verjaardagscadeautje… Een cadeaubon voor stofjes.
En weg waren ze, de goede voornemens…
Previous Story
Next Story

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    Katja (@Yane)
    11 juli 2012 at 18:44

    Prachtige stofjes!

  • Bedankt voor je bezoekje! Thanks for stopping by!