Zomerbroekje voor hartendiefje

Ons kleintje groeit… Hij groeit snel. Ik kan hier nog eens mijmeren over hoe leuk die babytijd wel is en hoe snel dat allemaal voorbij gaat, maar dat ga ik nu niet doen. Elke leeftijd heeft zijn charmante kantjes, en natuurlijk ook de minder charmante… Zo zit Arne nu echt in een heerlijke knuffelperiode en begint hij zijn eerste gesprekjes te voeren met hier en daar al wat verstaanbare woordjes. Aan de andere kant bezorgt hij me bijna dagelijks een hartaanval door overal (tafels, stoelen, zetels) bovenop te klimmen en dan lustig op en neer te springen of een dansje te doen. Zalig om te zien wat hij allemaal kan en leert, maar niet altijd even goed voor mama haar tikker :-)
Maar hartendiefje groeit dus. En bij groeiende kindjes horen nu eenmaal nieuwe kleertjes. En daar wordt mama dan weer blij van, want dan kan ze haar nieuwe hobby nog eens uitoefenen.
Deze keer werd het een broekje uit Ottobre 3 – 2012, model Spring. Ik liet de elastiekjes aan de onderkant van de pijpjes weg en ook de drukknoopjes aan de zijzakjes. Voor de rest volgde ik het patroon, dus met belegje vooraan. Het stofje kocht ik op het Stoffenspektakel in Mechelen.

 

003

 

En om meneertje tevreden te houden tijdens het poseren kon ik niets beters bedenken dan hem op een grote stoel te laten zitten… nou ja, zitten… voor eventjes toch.
024

 

030

 

035

 

Previous Story
Next Story

You Might Also Like

No Comments

Bedankt voor je bezoekje! Thanks for stopping by!