Het onverwachte cadeau…

Als het op buitenkansjes aankomt, is ondergetekende meestal niet zo’n gelukzak. Buitenkansjes gaan vaak zomaar aan mijn neus voorbij, of ik kom hopeloos te laat als ze zich voordoen. Soms kan het tij natuurlijk keren. Toen mijn tante me deze zomer vroeg of ik haar overlock niet zou willen hebben aangezien ze toch een nieuwe coverlock-machine had gekocht, had ik het geluk toch wel dubbel en dik aan mijn kant.  Bij zo’n grote cadeaus voel ik me altijd een beetje ongemakkelijk (ik deel eigenlijk liever uit dan zelf te krijgen), maar hier kon ik toch echt onmogelijk nee tegen zeggen…

bernina-overlock

En zo werd ik deze week dus de trotse bezitter van een Bernina overlock… Dat ding ziet er zo geweldig ingewikkeld uit, er volgen hier vast nog wat uurtjes puzzelwerk. 
Mijn tante wil gelukkig ook nog voor hulplijn spelen :)
 
O ja, tips & tricks voor een overlock-leek zijn hier ook altijd welkom. 
Ik ga er nu eerst nog een beetje naar staren :)
Previous Story
Next Story

You Might Also Like

11 Comments

 • Reply
  misslizz
  9 september 2012 at 21:15

  wawie! wat een leuke tante heb jij zeg! geloof me: je zal dit ding echt niet meer kunnen missen!!

 • Reply
  Createlas
  9 september 2012 at 21:26

  Daar zou ik ook niet nee tegen zeggen…laat de naaiprojectjes maar komen…

 • Reply
  Mama poppemie
  10 september 2012 at 04:35

  Wauw seg !!!! Ik wil ook zo’n tante :)

 • Reply
  Katja (@Yane)
  10 september 2012 at 05:56

  Amai!
  Je gaat weldra niet meer zonder dat ding kunnen…

 • Reply
  Evy
  10 september 2012 at 06:59

  Amai gij hebt een toffe tante ;-) Allé naai er maar op los :)

 • Reply
  Mammabelle
  10 september 2012 at 07:14

  Waauw, zo een tante wil ik ook! Geniet er maar van en laat ons jouw resultaten bewonderen!

 • Reply
  hilde@home
  10 september 2012 at 07:58

  Wat ben jij een geluksvogel! En binnenkort kan je dat ding niet meer missen! In het begin vond ik het bedraden vrij ingewikkeld, maar alles went hoor en na een paar keer ben je het al gewoon! En de rest wijst zichzelf wel een beetje uit, zeker voor basiszaken zoals gewoon overlocken! Geniet er maar van!!!

 • Reply
  Pretty cool stuff
  10 september 2012 at 09:36

  Mijn man heeft de bedrading gedaan met hulp van de laptop: een filmpje op Youtube !!!! Ongelooflijk toch hé …Haha!!!

 • Reply
  Edje
  10 september 2012 at 13:43

  You lucky bird!
  Misschien kun je in de winkel waar hij gekocht is, les krijgen? Waar mijn lockmachine vandaan komt, kun je altijd (zo vaak je wilt) op les gaan!

 • Reply
  Eva
  12 september 2012 at 10:19

  Zomaar? Gekregen? Gij gelukzak!

 • Bedankt voor je bezoekje! Thanks for stopping by!