Terug naar school

Van de vorige ‘eerste schooldagen’ van Ian heb ik niet echt leuke foto’s… Ik wijt dat aan het vroege uur in combinatie met nog niet goed wakker zijn en het hectische sfeertje dat hier wel eens dreigt rond te hangen op weekochtenden. En dan – als iedereen eindelijk vertrekkensklaar is – plotseling bedenken dat het misschien het moment is om een foto te maken, dat komt de creativiteit niet altijd ten goede. Enfin, bij mij toch niet… Er zijn dus wel foto’s, maar het zijn letterlijk ‘snapshots’. 

Dit jaar zou het me niet meer overkomen. Ik maakte de foto’s al een dagje voordien en ze waren ook echt leuk. Maar het mag blijkbaar toch echt niet zijn, want uitgerekend deze dag besloot de geheugenkaart van mijn fototoestel het op te geven. Weg foto’s… In het hele huis geen extra kaartje meer te bespeuren, dus werden het dit jaar helaas gsm-foto’s. 

Ian kon het allemaal niet veel schelen, hij had zo lang uitgekeken naar deze dag! 

048

Helemaal klaar voor de derde kleuterklas en heel trots op zijn nieuwe boekentasje. Ik keek mijn ogen uit naar alle prachtige zelfgemaakte exemplaren hier in blogland, maar ik heb er me nog niet durven aan wagen. Misschien volgend jaar, en dan maak ik er een mooie foto van :)

 

055
 
 
Ook Arne kreeg een leuk rugzakje, handig om mee te nemen naar de crèche voor reservekleren en doudou. 
 
Boekentasje Ian: Bakker – Kids with flair
Rugzakje Arne: Bakker – Lola Life Lines
Button blond jongetje: Lola Life Lines
Previous Story
Next Story

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Katja (@Yane)
  4 september 2012 at 19:09

  Wat een knap ventje!
  Die rugzak heeft Yane ook (in het oranje).

 • Reply
  misslizz
  4 september 2012 at 19:39

  cool…!

 • Bedankt voor je bezoekje! Thanks for stopping by!