Winterrood

Een rode jas wou ik maken… Het stond zo in het Simplicity-herfstnummer van vorig jaar en zo wou ik het ook zelf maken. Het draaide eventjes anders uit toen ik op zoek ging naar de juiste stof en ik niet meteen het juiste rood vond. Mijn ongeduld stak de kop op en ik kocht een andere stof. Het maken van de jas is goed gelukt maar jammer genoeg nam ik het patroon een maat te groot. Toch wou ik hem hier laten zien, want hé ik heb een jas gemaakt… met voering en al! De foto’s zijn wel niet echt flatterend en ik kon de jas beter ook nog eens goed gestreken hebben, zie ik nu. De muts, sjaal en handschoenen maakten het gemiste rood van de jas toch een beetje goed. 

012

008Patroon: Simplicity nr. 2
Stof en voering: Maison Dorée (Opwijk)
Muts, sjaal en handschoenen: Veritas

Previous Story
Next Story

You Might Also Like

11 Comments

 • Reply
  Pretty cool stuff
  26 oktober 2012 at 18:41

  Helaba nie zo bescheiden en stop maar snel met de zogezegde zwakke punten naar voor te schuiven!!! We zijn veels te streng voor onszelf als we iets gemaakt hebben!!! Eerst en vooral vind ik dit een enorme toffe jas en het staat je echt mooi en zoooo gezellig met dat rood! Enkel trots en en een goeie schouderklop is hier op zijn plaats!
  Proficiat.

  • Reply
   Katja (@Yane)
   27 oktober 2012 at 05:42

   Inderdaad: die jas is prachtig! Echt waar! En je staat er trouwens geweldig mee!

 • Reply
  JoChapeau
  26 oktober 2012 at 19:44

  Die jas zelfgemaakt ? Daar durfde ik mij tot nu toe zelfs nog niet aan wagen … ik vind ze echt prachtig !!!

 • Reply
  Edje
  26 oktober 2012 at 19:52

  Wauw wat mooooi! Echt supergoed gedaan! Dus stop inderdaad maar met die bescheidenheid hoor, dat is echt nergens voor nodig!

 • Reply
  hilde@home
  26 oktober 2012 at 20:24

  Ik vind die jas echt wel prachtig!!! Die ga je toch wel dragen zeker! En dat hij een maatje te groot is, dat valt niet echt op hoor! Ik vind dat je knap werk verricht hebt!

 • Reply
  Sweet Sienna Hope
  27 oktober 2012 at 15:49

  Echt super dat je een jas zelf maakt, chique !

 • Reply
  cindy [Inspirée Par Georgette]
  28 oktober 2012 at 21:56

  Bedankt voor alle lieve berichtjes, jullie reacties zijn alvast goed voor het zelfvertrouwen :)

 • Reply
  Evy
  29 oktober 2012 at 15:46

  Wow! Een paar dagen terug lagen enkel de patronen daar nog maar klaar.. Zo snel! Bij deze is jouw eerste bestelling binnen ;-)

 • Reply
  With love - by Eva
  29 oktober 2012 at 17:14

  Een jas? Daar durf ik mij nog niet aan te wagen… Chapeau voor je durf!

 • Reply
  Miss Creatuurtje
  30 oktober 2012 at 11:48

  Ola wat mooi gemaakt! Mag je echt wel trots op zijn hoor!

 • Reply
  misslizz
  12 november 2012 at 20:59

  ikke almaar wachten op dé jas! en plots zie ik net dat ik je post gewoon gemist heb op de één of andere manier… hier is dé jas dus! heel mooi! toch een straffe madam ze gij

 • Bedankt voor je bezoekje! Thanks for stopping by!