Post uit Hong Kong

Deze velletjes zijn ondertussen bijna helemaal opgebruikt. En hoe trots ik ook was op mijn eigen labeltjes, 100% tevreden was ik uiteindelijk niet van de kwaliteit… Toen ontdekte ik deze toffe site (met dank aan deze fantastische lieve dame voor de tip)… Ze kwamen helemaal uit Hong Kong, maar zijn het wachten zeker waard!

DSC_5495
Ik speelde op safe en liet het ontwerp voorlopig ongemoeid… ben er eigenlijk nog best tevreden over. Dit weekend kreeg ik nochtans een schitterend aanbod van iemand die best wel  iets kent van grafisch ontwerpen (in tegenstelling tot ikzelf). Hij vond mijn eigen ontwerpje heel mooi (ikke blij), maar als ik aan verandering toe ben wil hij wel iets bedenken… Had ik het eerder geweten, zou ik dat misschien toch wel gedaan hebben. Nu eerst die 300 (!) labeltjes opgebruiken… maar I might take you up on that, Bert ;-)

 
DSC_5486

DSC_5496
Previous Story
Next Story

You Might Also Like

12 Comments

 • Reply
  Mama poppemie
  18 december 2012 at 12:35

  Oh ze zijn wel mooi ! Ik moet er ook andere laten maken,de mijne geven af als je erover strijkt :(

 • Reply
  With love - by Eva
  18 december 2012 at 12:36

  Benieuwd naar alle maaksels die nog zullen volgen, voorzien van zo’n schoon label!

 • Reply
  misslizz
  18 december 2012 at 12:47

  schoon! ik had er gisteren in de creche uw ventje al over gehoord… :-)

 • Reply
  Sweet Sienna Hope
  18 december 2012 at 20:07

  Inderdaad het wachten waard, héél mooi!

 • Reply
  Pretty cool stuff
  19 december 2012 at 05:20

  Ik vond alles direct kloppen bij je naam/ontwerpje! Houden zo, zou ik zeggen want het is pure klasse!

 • Reply
  juf Eva
  21 december 2012 at 18:44

  MOOI!!
  Ik werk momenteel met zelfgemaakte etiketten, maar dat is ook niet alles hoor.
  Na een paar keer wassen, ziet dat er niet meer erg netjes uit.
  Jouw labeltjes zijn echt prachtig… en aan het ontwerp zou ik persoonlijk ook niets wijzigen ;o)

 • Reply
  eva maria
  1 januari 2013 at 09:35

  Ze zijn supermooi! De mijne komen van dezelfde site, en ze zijn kwalitatief heel goed, ben er kei-tevreden van!

 • Reply
  EleKe
  9 januari 2013 at 22:23

  Heel mooi! Houden zo

 • Bedankt voor je bezoekje! Thanks for stopping by!