Boekentip (3)

Het duurde een tijdje voor ik van dit boek de laatste bladzijde kon omslaan… De eerste bladzijden gingen vlot en daarna belandde het in een hoekje. Geen tijd, te druk, you know.

spotgaai-suzanne-collins

Vorige week lukte het me wel… ik las het (bijna) in één ruk uit. Het kostte me meer moeite dan de eerste twee delen, die kon ik onmogelijk wegleggen. Maar het moet gezegd, het derde en laatste deel is opnieuw verrassend en op en top spannend. 
De Hongerspelen-trilogie is een echte aanrader voor wie houdt van spanning, avontuur en fantasie en zich graag inleeft in een boek. Hop hop, naar de boekhandel en lezen maar!

Oh ja, nog een tip voor het eerste deel: lees zeker eerst het boek, de film vind ik persoonlijk niet te vergelijken. 

En nu we het toch over boeken hebben… Ze passen niet in het literaire lijstje maar culinair gezien zijn ze toch de moeite waard om eens te vermelden. De boeken van Goe Gebakken (Sofie Dumont & Wim Ballieu) No-nonsense receptjes waar zelfs ik nog niet in geslaagd ben om ze te doen mislukken: I like! 

DSC_0003

 

Previous Story
Next Story

You Might Also Like

No Comments

Bedankt voor je bezoekje! Thanks for stopping by!