Blue hoodie

Na een maand ziek zijn en doffe ellende – is een ietsiepietsie zelfbeklag toegestaan? – was er wel wat nood aan creativiteit. Uit de startblokken geraken bleek niet zo makkelijk, dus nam ik het zekere voor het onzekere: niet al te moeilijk met veel kans op slagen. Een blik op de boekenkast bracht me bij dit prachtige boek. Tot nu toe nog niet gelukt om er iets uit te maken, dus dit was het perfecte moment. Het werd een kaptrui voor Ian, in een warm joggingstofje. De blauwe olifantjes in de kap zagen jullie eerder al eens passeren. 
 
Als er nu één ding is dat ik Ian altijd mag vragen is het wel om fotootjes te maken… Dat doet hij steeds met heel veel plezier en de nodige creativiteit. ‘Mammie, als we eerst de ‘gewone’ foto’s maken, dan ga ik daarna ook wat gekke bekken trekken, ok?’ Duizenden prachtige, maar ook hilarische foto’s leveren die fotosessies met zoonlief op. Schitterend om naar terug te kijken… Herinneringen voor later, voor ons, voor hem. 
 
En who cares dat mama per se een knappe foto wil maken van die trui? Een model zorgt er in de eerste plaats toch voor dat hij er zelf goed op staat :-)
 

dsc_0112-met-logo

 

 

DSC_0115-3

 

DSC_0117-2

 

DSC_0127-2

 

DSC_0137-2

 

DSC_0138-2

 

DSC_0140-2

 

 

DSC_0148-2

 

 

 
De trui zat zo snel in elkaar dat ik het patroon meteen nog eens overnam in de kleinste maat voor onze kleine muis. Er ligt er dus nog eentje klaar. Nu onze kleine man nog te pakken krijgen om er ook een fotootje van te maken, the next challenge!
 
Patroon: Stof voor durf het zelvers 
Blauwe joggingstof: Stoffen Van Leuven (Schellebelle)
Blauwe olifantentricot: De Stoffenkamer (Gent)
Previous Story
Next Story

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply
  Tante Jannie
  8 februari 2013 at 09:09

  :) De foto’s zijn super! En ondanks dat niet op iedere foto de trui zelf het meest de aandacht trekt is wel op elke foto te zien dat hij enorm comfortabel is (:

 • Reply
  JoChapeau
  8 februari 2013 at 09:43

  Zo’n schat, die zoon van u !

 • Reply
  sandra Van den Broeck
  8 februari 2013 at 11:06

  heel mooie

 • Reply
  Sweet Sienna Hope
  8 februari 2013 at 15:37

  heel mooi en die blauwe kleur is prachtig.Wat kan hij toch mooi poseren.groetjes

 • Reply
  Mama poppemie
  8 februari 2013 at 22:05

  Hele mooie hoodie en die zoon van jou is een natuurtalent !

 • Reply
  Evy
  11 februari 2013 at 08:21

  Nice! Die laatste foto is echt ook wel leuk! Mooie foto’s van een mooi ventje met een hele mooie trui! I’m loving it ;-) -x-

 • Bedankt voor je bezoekje! Thanks for stopping by!