Het kleine meisjes-project

Amai, die preview van mij zal waarschijnlijk de geschiedenis ingaan als de langste ooit… En zeggen dat het stuk eigenlijk diezelfde avond al klaar was. Maar aan het bloggen was ik jammer genoeg nog niet toegekomen.

DSC_0767-2

Meisjesspul… jullie zullen het hier niet vaak te zien krijgen. Maar o, wat was dat eens fijn om te maken! Ik heb daar echt van genoten. Ik deed er ook mijn uiterste best voor om het zo goed mogelijk te doen. Want dit was een projectje voor een heel speciaal meisje, Loeka. Eerlijk gezegd had ik heel wat goed te maken bij Loeka. Lang geleden (lees: maanden) beloofde ik haar mama een zelfgemaakt stuk. Hardnekkige, onverslaanbare microben en plaatselijke, verwoestende orkaanwinden schoven dit leuke kleine meisjes-project op de lange baan. Ondertussen was Loeka ook al jarig geweest, maar nog was het er niet van gekomen. En toen waren er een paar mooie lentedagen waarop de goesting en creativiteit opeens terug kwamen. Ik kocht een leuk meisjesstofje (daarvoor moest ik toch even een knopje omdraaien) en bladerde door de jurkjesbijbel. En eindelijk was het idee geboren. Dat het weer daarna opnieuw zeer winterse proporties aannam (wij kijken hier vandaag uit op een sneeuwtapijt), namen we er dan maar bij. Het jurkje was af… en zorgde toch alvast voor een lentegevoel hier bij ons in de woonkamer.

DSC_0644

DSC_0641

DSC_0646

DSC_0774

DSC_0779

Loeka en mama keurden het jurkje goed.

En omdat dit zo’n positieve invloed had op mijn humeur, had ik er niet meteen genoeg van… Ik deed dus ook nog iets met dit stofje:

DSC_0731

Maar hierover later meer… ;-)

Patroon: Stof voor durf het zelvers

Stof: Maison Dorée (Opwijk)
Gilet: C&A 
Previous Story
Next Story

You Might Also Like

8 Comments

 • Reply
  Pretty cool stuff
  24 maart 2013 at 14:23

  Héél mooi!!!!

 • Reply
  Createlas
  24 maart 2013 at 14:26

  Zeer zomers jurkje dat stofje zou ik zelf ook kopen voor ons meisje…echt een mooi resultaat!

 • Reply
  familie in den vreemde
  24 maart 2013 at 14:52

  Prachtig, hele mooie stofjes!

 • Reply
  eva maria
  24 maart 2013 at 15:10

  Schoon, zo’n fleurig jurkje!

 • Reply
  Sweet Sienna Hope
  24 maart 2013 at 16:09

  wat een mooi jurkje, ben benieuwd naar het volgende, groetjes!!

 • Reply
  JoChapeau
  24 maart 2013 at 21:02

  Mooi mooi mooi !

 • Reply
  Mama poppemie
  24 maart 2013 at 22:29

  Heel mooi jurkje en die kleur is echt super.Ben al benieuwd naar het vervolg :)

 • Reply
  Edje
  26 maart 2013 at 22:29

  Heel mooi! Love the color!

 • Bedankt voor je bezoekje! Thanks for stopping by!