Nieuwe start…

Misschien heeft iemand het wel opgemerkt… het is hier nogal lang stil gebleven. Niet van mijn gewoonte maar wel met een geldige reden. Eind april werd ik geopereerd aan mijn neus en sinussen en ik was langer “out of order” dan verwacht. Het was een operatie (en genezingsproces) die ik als vrij pijnlijk ervaren heb (en ik ben absoluut geen ‘kleinzerige’). Maar allé, we gaan het daarover niet hebben want dat is hier tot nu toe altijd “feel good” bloggen geweest en we gaan dat zo houden…
Vijf weken uit roulatie zijn en massa’s tijd om na te denken zorgden echter voor nogal wat onrust in mijn hoofd (verplichte rust werkt bij mij nogal averechts blijkbaar). Zo kwam ook het idee om met de blog te stoppen. De afstand tussen mij en mijn naaimachine werd groter en groter en eerlijk gezegd raakte ik daar lichtjes gefrustreerd van. Een acuut geval van “wel willen maar niet kunnen”. Dus als er geen naaisels zijn, waarom dan een naaiblog bijhouden? Het idee alleen al zorgde echter voor nog meer onrust. Want eerlijk? Ik schrijf graag en lees graag en blog dus eigenlijk ook graag. Dus toch maar verder doen? Ja! Maar eigenlijk ben ik ook wel wat meer dan alleen de vrouw met een naaihobby… Sowieso is dit slechts een heel klein deeltje van mezelf. Er is ook heel wat te vertellen over mijn twee blondekopjes, de dagelijkse struggle om werk en privé in balans te houden, eeuwig durende verbouwingen, de liefde voor lekker eten, woord en taal, fotografie en mode… en nog zoveel meer. Of misschien ook niet. En houden we het toch gewoon bij nieuwe naaisels?
Ik ben er duidelijk nog niet uit. Voorlopig besluit: just go with the flow… en nog een beetje verder bloggen. Met een nieuwe look vanaf nu. En de eerstvolgende blogpost: een naaisel… ah ja :-)
I’m back!

DSC_1670-3
Previous Story
Next Story

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply
  Juffertje in het Groen
  12 juni 2013 at 21:07

  Welcome back! Enne … à l’aise, hé! Niets moet.

 • Reply
  misslizz
  12 juni 2013 at 21:51

  jeuujjj!

 • Reply
  JoChapeau
  13 juni 2013 at 08:09

  joepie !

 • Reply
  Evy
  13 juni 2013 at 08:36

  Niet stoppen!… :)

 • Reply
  Mammabelle
  13 juni 2013 at 11:11

  Los maar alles wat je kwijt wil!

 • Reply
  Edje
  13 juni 2013 at 15:36

  Fijn! Vertel die verhalen maar, das leuk! ;-)

 • Bedankt voor je bezoekje! Thanks for stopping by!