SOS Beauty | Blog in de kijker

Gepuf en gezweet achter de naaimachine…. pfff, even tijd voor iets verfrissends…Iedereen kent haar blog wel van de prachtige zelfgemaakte kleertjes natuurlijk maar een tijdje geleden begon ze ook nog een tweede blog, eentje over lifestyle. Sinds een maand of twee kan je er onder andere heel leuke beauty-tips terugvinden, steeds vergezeld van mooie fotootjes. Een echte aanrader om eens een kijkje te gaan nemen en wat inspiratie op te doen!

De reden waarom ik een blogpost wijd aan onze Miss Lizz, is omdat haar verhaal me zo aangesproken heeft toen ze met haar nieuwe blog begon. Net als zij was ik voor de geboorte van de kindjes ook vooral met fashion en beauty bezig. ‘s Morgens de juiste outfit uitkiezen en de tijd nemen om make-up aan te brengen waren zowat de voornaamste prioriteiten van de dag. Met het moederschap verdween dit alles toch een beetje meer op de achtergrond. Minder tijd om te shoppen, laat staan uren voor de spiegel te staan… Voor veel mama’s heel herkenbaar, denk ik. De interesse is er echter altijd wel gebleven en ik ben er ook altijd net voldoende aandacht blijven aan besteden om het niet te erg te laten worden :-) Qua make-up en verzorging nam ik gewoon niet meer genoeg de tijd om nog naar de  juiste producten op zoek te gaan. Ik nam dikwijls maar iets mee, naar eigen goeddunken, zonder er al te veel bij stil te staan. De beste garantie op miskopen dus. En zo heb ik er wel wat gedaan, geloof me!
Na de operatie was het echter tijd om daar verandering in te brengen. Wilde ik niet als een puber rondlopen, had ik overigens ook niet veel andere keuze. Twee dagen na de operatie stond mijn gezicht namelijk vol rode vlekken en pukkeltjes. Deels door het verband en de pleisters die mijn gezicht bedekten maar ook door de slechte verzorging wegens te pijnlijk. Zodra het kon reed ik dus naar de parfumerie. Met een opgezwollen gezicht en een klein hartje stapte ik binnen en deed mijn uitleg. De verkoopster raadde me de producten van Clinique aan – meer specifiek de 3-stappen anti-blemish solutions lijn – en redde mijn leven… enfin, toch mijn gezicht. De producten werken antibacterieel en zorgden onmiddellijk voor verlichting en beterschap. Oef! Met deze lijn, en vooral met de lotion, is het enkel opletten geblazen dat je huid na een tijdje niet te fel begint uit te drogen, dus voldoende hydrateren is de boodschap.

 

DSC_2603

 

Ik trok de lijn meteen door in mijn make-up want er is ook een anti-blemish foundation beschikbaar. Toen ik merkte dat ook dit een groot verschil betekende voor mijn huid, ging er al een deel van de verkeerde aankopen de vuilnisbak in :-) Om het geheel af te werken gebruik ik het even better stay matte sheer powder en de even better concealer, eveneens van Clinique.
DSC_2784

 

Toen ik vorige week een nieuwe voorraad ging inslaan, kreeg ik ook een heel tof geschenktasje met 5 productjes om te testen…

DSC_2659

DSC_2673

 

Clinique wordt niet altijd beschouwd als het meest sexy en luxueuze product, maar blijkt toch nog meer en meer aan populariteit te winnen de laatste jaren (althans volgens de dame van de parfumerie). Ik was alvast blij met de resultaten die ik er mee kreeg.

Wees gerust, het is absoluut niet mijn ambitie om hier een beautyblog van te maken, product reviews te gaan schrijven of een enorme make-up stash op te bouwen – laat dat maar over aan de madammen die er echt iets van kennen – maar deze blogpost hoort wel bij mijn voornemen om wat veelzijdiger te gaan bloggen. En af en toe een leuke tip hoort daar wel bij, vind ik.

Voor de echte make-up tips en reviews, zie  http://www.pieddepoulebymisslizzlifestyle.blogspot.be/
Previous Story
Next Story

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  misslizz
  18 juli 2013 at 21:48

  “bloos bloos”, goh cindy jong!
  toffe post… al die clinique producten, je moet je laten sponsoren :-)
  heb nog nooit iets v clinique gehad denk ik, maar wel al getwijfeld over diezelfde foundation.
  wat een super tof geschenktasje! <3 de chubby stick

  • Reply
   cindy (inspirée par georgette)
   19 juli 2013 at 08:59

   ik heb hier precies zitten prutsen in blogger waardoor die berichten te snel na elkaar geplaatst zijn… enfin, een goeie blog mag al eens bestoeft worden hé lies :-)
   de foundation van clinique (en ook het poeder) vind ik vooral fijn omdat hij zo licht en fijn is, voelt heel natuurlijk aan. en voor mij deed hij dus wonderen op het moment dat het nodig was :-)
   de chubby stick is heel fijn om te gebruiken, maar de kleur is iets minder mijn ding…

  Bedankt voor je bezoekje! Thanks for stopping by!