Knuffeldekentje

Als ik zeg dat kindjes zich nogal kunnen hechten aan spulletjes uit hun babytijd, dan spreek ik uit ervaring. Ian wil na bijna zeven jaar nog steeds zijn dekentje in de buurt bij het slapengaan. Hetzelfde dekentje dat ook altijd bij hem in de buurt was toen hij eigenlijk nog piepklein was.
 
Stiekem hoop ik dat Elize misschien op dezelfde manier gehecht zou kunnen raken aan het dekentje dat ik voor haar maakte. Het babydekentje stond al op mijn to do-lijstje toen ik nog gewoon tante in spe was. Het moest dus zeker en vast deel uitmaken van het cadeau van meme… In een blauw stofje dat perfect past bij de kleurtjes van haar babykamer. En met roze paspel om het meisjesachtige iets meer te benadrukken.
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Voor Elize is het allemaal prima, als ze maar slapen kan…

 

 

 
Stof: Free Spirit – De Stoffenkamer
Roze paspel: De Stoffenkamer
Fleece: Zeeman
Previous Story
Next Story

You Might Also Like

7 Comments

 • Reply
  Khadetjes
  23 maart 2014 at 13:38

  Wat een snoezig bolleke!
  En zo’n mooi dekentje (dat stofje is een van mijn favorieten), daar zou ik me zelfs aan hechten!

 • Reply
  Twee emmerkes water
  23 maart 2014 at 14:12

  oooh :)

 • Reply
  JoChapeau
  23 maart 2014 at 15:30

  Je hebt echt een prachtmetekindje ! (en zeker onder dat prachtige dekentje he !)

 • Reply
  Jozefien
  23 maart 2014 at 17:20

  Oooo!

 • Reply
  eva maria
  23 maart 2014 at 20:05

  <3

 • Reply
  Eva
  24 maart 2014 at 17:16

  leuk met die schattige vogeltjes

 • Reply
  Piepow
  25 maart 2014 at 09:33

  Herkenbaar! Lilith wil haar deken ook altijd wel in de buurt hebben. Heerlijk vind ik dat.
  Heel mooi stofje heb je gekozen voor het dekentje.

 • Bedankt voor je bezoekje! Thanks for stopping by!