Sevenberry | Bloemenjurkje

Met dit jurkje zijn we aanbeland bij het voorlaatste stuk uit mijn allereerste minicollectie. Eén van mijn lievelingsstukken. Het werd nog een bloemenjurkje in een zalig Sevenberry-stofje uit mijn favoriete Stoffenkamer. Aanschuivend in de rij naar de kniptafel, zag ik het couponnetje liggen. Aha, zei een klein stemmetje in mij, dit wordt een jurkje voor Elize. Meer kreeg ik er ook niet uit, want daarmee was het couponnetje opgebruikt. Toch een beetje verliefd op dit fijne katoentje…
Hopelijk staat het ons kleine meisje goed, ik kan niet wachten om het haar te zien dragen…

Patroon: Intemporels pour bébés

Stof: Sevenberry – De Stoffenkamer
Kamsnaps: Den Depot
Truitje: Hema
Volgende blogpost: het laatste naaisel uit het koffertje voor Elize!
Previous Story
Next Story

You Might Also Like

8 Comments

 • Reply
  Juffertje in het Groen
  12 april 2014 at 19:35

  Prachtig!

 • Reply
  misslizz
  12 april 2014 at 20:36

  wat mooi! ik kijk ook al uit nr een foto met model… en ik kijk ook uit nr het laatste naaisel… ;-) al van in het begin keek ik ernaar uit… maar vlug nog een paar dingen vr je metekind, je doet dat goed!

 • Reply
  Leentje
  12 april 2014 at 21:01

  dit is zo mooi! heerlijk toch, die kleertjes die uit een couponnetje kunnen!

 • Reply
  Piepow
  12 april 2014 at 21:03

  Mooi!

 • Reply
  eva maria
  12 april 2014 at 22:22

  Maar zo schoon, en girly.

 • Reply
  de zussen
  13 april 2014 at 05:58

  Oh, zo’n mooi stofje! Perfect voor een mini-baby!

 • Reply
  Twee emmerkes water
  13 april 2014 at 07:18

  supermooi!

 • Reply
  Mieke Jansen
  1 augustus 2014 at 11:54

  Super! Ik heb dit stofje nog in het blauw liggen, zwaar fan van sevenberry hier!

 • Bedankt voor je bezoekje! Thanks for stopping by!