Life behind the blog…

Lang geleden kochten we een oud huis. Een huis dat grondig zou moeten verbouwd worden, maar waar wij de charme wel van in zagen. We begonnen eraan vol goeie moed maar zoals dat al eens durft gebeuren, viel alles na een tijdje stil. Tot we vorig jaar weer een serieus pak moed bijeenraapten en er opnieuw aan begonnen. We zijn er nog lang niet maar er wordt keihard aan gewerkt en de vooruitgang is zichtbaar… Bij een oud huis horen ook vaak de typische Vlaamse bijgebouwde ‘koterijen’. Dat was ook bij ons het geval. De voorbije weken gingen ze eindelijk tegen de vlakte.
 
 
 
Ik kan nu eindelijk bloggen vanop mijn (weliswaar provisoir) terras, dat nu eindelijk ook gewoon aan de achterdeur ligt. Als de heren aannemers van het schrijnwerk zich nu ook een ietsiepietsie willen haasten met de ramen en glaspartijen voor de keuken en woonkamer, komt het hier nog allemaal goed. Voor dit kleine plekje dan toch alvast :-)
 
 
Als we één ding geleerd hebben de voorbije weken, is het dat onze kleine Arne het gewoon superleuk vindt om mee te werken op de ‘werf’. 
 
Opperste concentratie…

 

Naast het verbouwen heb ik de laatste maanden ook bang moeten afwachten of ik nog wel een job had. Na een jaar van herstructurering kreeg ik donderdag eindelijk het verlossende antwoord te horen. 
 
 
 
Ik mag blijven, maar moest afscheid nemen van een paar toffe collega’s…. De voorbije weken waren dus, op zijn zachtst gezegd, zwaar en stresserend. 
 
Geloof het of niet,  ik heb toch de kans gezien om tussendoor nog wat kleertjes te naaien. En er zit eindelijk ook weer wat jongensspul tussen. Coming up next dus…
 
Prettig weekend!
 
Previous Story
Next Story

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Leentje
  17 mei 2014 at 18:41

  wij wonen ook in een meerjarenplan… en hebben ook zo een kleine bouwer in huis!
  Gelukkig kreeg je goed nieuws, al is dat relatief als je moet afscheid nemen van fijne collega’s. Ik hoop dat je snel je draai vindt in de ‘nieuwe’ werksituatie. Gelukkig kunnen we altijd nog onze toevlucht zoeken tot de naaimachine he! Ik kijk al uit naar de nieuwe kleertjes!
  Liefs, Leentje

 • Reply
  de zussen
  18 mei 2014 at 18:17

  verbouwen (en wachten op werkmensen), werken, kinderen en dan nog ergens tijd vinden om te bloggen,
  een gekend gegeven,
  en mijn afleiding is dan binnen kijken op blogs van anderen,
  dus neem al je tijd, ik zie het wel :-)
  zus 3

 • Bedankt voor je bezoekje! Thanks for stopping by!