La maison Victor | Jolene Top

De Sunny pants en de June dress moeten wel de meest gemaakte patronen ooit zijn van deze zomer. Voorlopig heb ik nog niet de perfecte stofjes gevonden om te matchen met deze patronen, maar dat komt vast en zeker nog… Er was wel een ander patroon dat me was opgevallen in La Maison Victor: de Jolene Top. Heel mooi voorgesteld in het tijdschrift, hier iets meer casual. 
Ik moet dringend eens een ‘stoffencursus’ volgen want ik kan ook deze stof niet echt benoemen. Een niet nader definieerbaar aqua-kleurig glitterstofje dus, dat zich ook nog eens moeilijk liet vastleggen op de gevoelige plaat. 
Patroon: La Maison Victor 2/2014
Aquakleurig glitterstofje: Maison Dorée (Opwijk)
Previous Story
Next Story

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply
  Sylvia @ lilyenwoody
  27 juli 2014 at 13:09

  Leuke top! Inderdaad eens iets anders dan de june dress en de sunny pants!

 • Reply
  ann cloots
  28 juli 2014 at 18:52

  Knap, ik wou het ook al proberen maar twijfelde, nu ik het bij jou zie ga ik het wagen

 • Reply
  rianna schilders
  31 juli 2014 at 18:26

  Lekker vrolijk kleurtje :-) Ik heb hem ook al een keer gemaakt, maar bij mij is de halslijn niet zo wijdt, bij is het eerder een vrij gesloten V-hals, misschien heb ik toch iets verkeerd gedaan ;-)

  (jmamlas.blogspot.com)

 • Bedankt voor je bezoekje! Thanks for stopping by!