Wolvenjurkje

Als ik zeg dat dit kleedje bloed, zweet en tranen gekost heeft, dan zal er alvast één iemand heel hard ja knikken… Vorig jaar vroeg een lieve vriendin me of ik het zag zitten om samen eens een jurkje te maken. Tuurlijk zag ik dat zitten, ik had toen al een voorgevoel dat mijn zus zwanger was van een meisje… We begonnen er dus eind vorig jaar aan en een tijdje geleden was het eindelijk af. We deden er dus heel lang over. Niet alleen omdat we niet zo vaak konden afspreken, maar gewoon omdat we (letterlijk) bijna elke stap van de patroonbeschrijving verkeerd uitgevoerd hebben. Als ik zeg dat ik het a-lijntje uit svdhz al eens eerder gemaakt heb en dat het nu niet meteen het moeilijkste patroon is, dan zal iedereen vast wel eens hard kunnen lachen met dit verhaal. Wij hebben dat alvast al een paar keer gedaan…

 

Ik wijt het aan de combinatie van de gezelligheid, de lekkere appelcake, het gebabbel en het daaruit voortvloeiende ‘eerst doen en dan nadenken’.

Enfin, het kwam erop neer dat ik na onze laatste date besloot om bijna alles uit elkaar te halen en opnieuw in elkaar te steken. Helemaal perfect is het zeker niet meer geworden, maar ook al draagt Elize het misschien maar één enkele keer dan is het toch al die moeite waard geweest.
Ooo wat hou ik van dit stofje <3…

Patroon: a-lijn uit stof voor durf het zelvers (maat 92, dus niet voor meteen)
Katoenen stof – Stoffen Van Leuven

Previous Story
Next Story

You Might Also Like

7 Comments

 • Reply
  Mumendemiekes
  28 augustus 2014 at 17:57

  hihi … we hebben allemaal zo van die dagen

 • Reply
  Fête des Gamins
  28 augustus 2014 at 21:30

  Mooi stofke inderdaad ;-)

 • Reply
  Mieke Jansen
  29 augustus 2014 at 06:31

  Maar wat een super mooi kleedje!!

 • Reply
  JoChapeau
  29 augustus 2014 at 06:49

  Dat komt er van als je zelf twee jongens hebt he … dan heb je niet veel ervaring met meisjeskledij ;-) (zei de ervaringsdeskundige)

 • Reply
  bobbyminouch
  29 augustus 2014 at 07:55

  Ik vind het toch geslaagd! En “sukkelen” doe ik vaker dan gewild!

 • Reply
  onsmie
  29 augustus 2014 at 19:04

  ‘t is een prachtig kleedje geworden!!!

 • Reply
  eva maria
  30 augustus 2014 at 07:30

  Haha, herkenbaar. In gezelschap is wel heel leuk, maar ook heel ideaal voor gepruts en gefoefel! Maar een schoon kleedje, dat wel.

 • Bedankt voor je bezoekje! Thanks for stopping by!