Ga naar het Stoffenspektakel en steun Van Katoen!

Van Katoen… het dateert allemaal van lang voor mijn tijd hier in blogland. Maar uiteraard had ik er ook wel al over gehoord. Dat het een schitterend initiatief was had ik dan ook snel door. Mamasha bracht het voor mij allemaal een beetje meer tot leven toen ze een tijdje geleden zelf naar Kenia ging om er les te gaan geven. En toen las ik gisteren dat er nog een mooi staartje komt aan dit mooie verhaal…
 
Wil je ook een steentje bijdragen en dit goede doel steunen? Ga dan zeker op vrijdag 19 september naar het Stoffenspektakel in Gent, koop er een lotje voor de tombola en maak er kans op één van de schitterende prijzen. Doen!

 

 

Previous Story
Next Story

You Might Also Like

No Comments

Bedankt voor je bezoekje! Thanks for stopping by!