Life behind the blog … over verbouwen en zo

De naaiblog met zijsprongen naar de verbouwperikelen. Het zou een nieuw type blog kunnen zijn, recht uit het blogboek van Kelly Deriemaeker. Of ze zou het misschien eerder omschrijven als een tekort aan focus. Tja, daar zit misschien wel wat waarheid in…
De enige link die ik hier kan maken met naaien is stof… veeel stof. Ik sla blogland liefst niet te veel om de oren met al onze bricolage, maar het is nu eenmaal een onderdeel van mijn leven (hopelijk niet te lang meer) en dat is mijn digitale speeltuin hier ook. Dus time to share… Ideaal zou zijn dat ik jullie in dit hele verbouwverhaal een blik kan laten werpen op mijn verbouwde naaikamer. Last time I checked stond dat echter niet op de prioriteitenlijst van manlief (maar er zijn wel plannen voor). 

We zitten dus in het stof en leven deze week een beetje buiten (dank u nazomer)…. #whatamess

Hopelijk ziet het er na dit weekend een beetje meer zoals dit uit:

Bron: http://emmas.blogg.se/
Dit is slechts één van de vele inspirerende foto’s die ik tegenkwam op Pinterest. Meteen ook eentje die zeer dicht aanleunt bij het definitieve concept dat we gekozen hebben. 
 
Zie dit vooral als een bekentenis: mijn uurtjes op Pinterest hebben me heel wat vooruitgeholpen bij menige verbouwtwijfels. In het pre-Pinterest tijdperk was het vooral chaos en sprong ik vaak van de hak op de tak. Ik zag door het bos de bomen niet meer.Tot grote ergernis van S. die al die grillen moet ondergaan. Maar na een tijdje pinnen op mijn “For the Home”-bord was daar plots de openbaring. De rode draad: daar wil ik naartoe, dat is nu eens helemaal mijn goesting. Hoera, focus! Pinterest to the rescue, als het ware :-). We zijn er nog lang niet hoor, maar er is wel al wat meer visie…


http://www.pinterest.com/cindymelkebeke/

En jullie, hebben jullie Pinterest-borden of pins waar jullie ook effectief mee aan de slag gaan? Laat gerust iets weten, ik ben altijd op zoek naar inspiratie…De vorige Life behind the blog lees je hier.

En nu terug naar mijn bergen stof, en helaas niet van die stof waar je leuke kleertjes mee maakt. Dat is voor later.

Het is nu meteen ook duidelijk waarom de naaimachine dezer dagen netjes in de kast blijft… Lastig, met al die inspiratie in mijn hoofd…

Previous Story
Next Story

You Might Also Like

9 Comments

 • Reply
  SewBubble
  10 september 2014 at 17:19

  Herkenbaar! Wij zitten hier ook een beetje in de verbouwingen: bezetten, elektriciteit, nog eens bezetten, schilderen,… Maar daarna hebben we een gloednieuwe woonkamer! Jeuj :-)

 • Reply
  eva maria
  10 september 2014 at 18:40

  Ja zenne, veel te pinnen hier! Ik ben nog niet echt op dreef, maar voor een nieuwe keuken werd ook aan pinbord aangemaakt… Succes daar!

 • Reply
  Jo Bee
  10 september 2014 at 19:49

  Ik wens je nog even veel succes. Hier is de verbouwing ‘stofvrij’ met alleen nog maar kleine klussen, gelukkig. Het fijne van pinterest is naast de inspiratie ook dat je even de stof niet ziet ; )

 • Reply
  Twee emmerkes water
  11 september 2014 at 06:03

  fieuw… dat staat ons ook nog te wachten, die achtergevel eruit aan de keuken :)
  ondertussen hangt er wel maar een half plafond in de living, komt uiteindelijk allemaal wel goed ;)

 • Reply
  Jozefien
  11 september 2014 at 09:30

  Ziet er goed uit! Ik denk dat onze smaken qua interieur heel dicht bij elkaar liggen, want ik heb al heel vaak pins van jouw home-bord gepind die me aanspreken. Heel concreet heb ik ze nog niet kunnen gebruiken, aangezien we nu gewoon kleine verbouwingen gedaan hebben. Pas binnen tien jaar is het full force :-)

  • Reply
   cindy @ inspirée par georgette
   12 september 2014 at 13:32

   ja, we denken er blijkbaar een beetje hetzelfde over :-)
   succes alvast met de full force, al zal ik dat binnen tien jaar best nog eens herhalen dan :-)

  Bedankt voor je bezoekje! Thanks for stopping by!