Arne werd vier…

Het lijkt wel gisteren dat hij ons gezin kwam vervolledigen… En toch was hij plots 4. Mijn kleintje… vier. Onvoorstelbaar hoe snel de tijd vliegt. Soms bezorgt me dat wel eens een onbehaaglijk gevoel en ben ik bang om dingen te missen of te vergeten. Wat mij dan altijd ongelooflijk veel rust schenkt is het bekijken van de duizenden kiekjes die ik de afgelopen jaren verzameld heb van de jongens, van familie, van leuke uitstapjes en gebeurtenissen, van de fijne dingen in het leven. Bij elke belangrijke mijlpaal of verjaardag kan ik het dan ook niet laten om even de herinneringen op te halen en een traantje van geluk weg te pinken of een grote glimlach op mijn gezicht te laten verschijnen… Zalig, toch?

Helaas blijven al die beelden vaak gewoon bewaard op een harde schijf en wordt er verder weinig mee gedaan… Zij schreef er hier ook al over.  Mijn goede voornemen voor dit jaar is om meer te gaan doen met mijn foto’s. De allermooiste wil ik in huis ophangen zodat ik er elk moment van de dag kan van genieten. Verder wil ik ook gewoon een aantal foto’s op papier, in een album, of los.  Tastbaar. Tastbare herinneringen. Om samen van te genieten.

Hoe houden jullie foto’s bij? En waar kan je mooie fotoboeken of -albums bestellen? Tips?

 

baby Arne

 Just feels like yesterday…

IMG_1130

 

#lovehimtopieces

#arnewordtvier

Previous Story
Next Story

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  Petra
  14 januari 2015 at 09:06

  Mooi voornemen. Ik ben ook volop bezig met fotoboeken in te halen. Ik bestel mijn fotoboeken bij Top Fotoalbum, beetje duurder maar wel op echt fotopapier.
  En voor foto’s in huis zoek ik ook nog leuke ideetjes.

  • Reply
   cindy@ateliergeorgette
   14 januari 2015 at 09:12

   Bedankt voor de tip, Petra!

 • Reply
  Mieke Jansen
  15 januari 2015 at 09:19

  Wil ik ook werk van maken! Ik merk dat onze kindjes echt graag in de albums bladeren, je weet wel, van die echte met foto’s achter plastiek :). Alleen de meest recente dateert van 3 jaar geleden, jawel. Oeps.

  • Reply
   cindy@ateliergeorgette
   20 januari 2015 at 20:59

   Ik heb er nog geen gemaakt sinds de kindjes er zijn…moet ik dus dringend iets aan gaan doen!

  Bedankt voor je bezoekje! Thanks for stopping by!