Another Leather Sweater

Zij vroeg me of ik nog veel had genaaid de laatste tijd. Ik moest eerlijk bekennen dat het op een laag pitje stond, dat naaien en bloggen van mij. Op één of andere manier gaf haar vraag me wel een spreekwoordelijke schop onder mijn kont om toch minstens even mijn allerlaatste naaisel online te gooien… De Leather Sweater voor Ian die ik een tijdje geleden al maakte in de grijze tijgers van Nosh en die ik hier al aangekondigd had. Hij kwam in de kast terecht wegens veel te groot. Ik kan dus nog steeds geen maten inschatten, zoveel is duidelijk. Misschien moet ik dan toch eens beginnen met mijn mijn jongens op te meten voor ik eraan begin…Maar het is dan ook niet de eerste keer dat ik mijn maaksel hier dan toch laat zien, te groot of niet te groot. En Ian wou die coole tijgers nu toch echt wel eens gaan dragen!

Enfin, ziehier dus onze tweede leather sweater. O ja, let niet op het foute witte t-shirt dat Ian eronder draagt: jongens van bijna 8 hebben zeer weinig tijd om hun drukke bezigheden te onderbreken voor fotoshoots en omkleden ;-)

DSC_1779

DSC_1777

DSC_1776

DSC_1813

DSC_1815

DSC_1839

 

Patroon Leather Sweater – La Maison Victor

Tricot Nosh – Hotstof

Zwarte tricot schouderstukjes: Opwijkse Stoffen

Donkergrijze boordstof: Rok en Wol Zottegem

 

 

Previous Story
Next Story

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply
  Regina
  31 mei 2015 at 20:02

  zalig stofje!
  (boven deze post staat ‘atelier Gepregette’ ;) )

  • Reply
   cindy@ateliergeorgette
   31 mei 2015 at 20:24

   o jeetje, bedankt voor jouw opmerkzaamheid :-)

 • Reply
  Evy melkebeke
  31 mei 2015 at 20:26

  Super mooi en ook een schoon ventje e ;-)

  • Reply
   cindy@ateliergeorgette
   31 mei 2015 at 20:55

   <3

 • Reply
  Miss Wobie
  6 juli 2015 at 09:08

  Oooh dat tijgerstofje! Wat een prachtige leather sweater! (en idem dito mannetje…)

 • Bedankt voor je bezoekje! Thanks for stopping by!