Ian werd 8!

Het is ondertussen 2 maanden geleden dat mijn kleine mannetje 8 werd. En klein kan ik hem ondertussen ook al niet meer noemen… Wow, wat gaat dit snel… Soms kan ik het echt niet bijhouden en ben ik bang om zo veel te missen. Maar de tijd hou je niet tegen….

Ian wou graag een feestje geven voor al zijn vriendjes. Een hele uitdaging voor ons wervelkindje. Aangezien hij sinds een paar jaar echt leeft voor zijn voetbalhobby en daar ook echt gedreven in is, was het thema wel snel gekozen: een heus voetbalfeest zou het worden. De verdere invulling mocht mama verzorgen en dat deed ik met heel veel plezier. Zij gaf me met haar feestje voor Leon ook een schitterende voorzet (om in het thema te blijven ;-)), dus ik kon meteen aan de slag.

Voor de uitnodigingen deden we een fotoshoot in de tuin en haalde ik nog wat live fotomateriaal naar boven…

DSC_1552

IMG_0912

De locatie was iets moeilijker. Onze tuin was geen optie wegens te klein voor een elftal met reserves, een paar cheerleaders en een handvol enthousiaste supporters. Dus ik ging op zoek en vond na wat speurwerk een echt voetbalterrein en bijhorende kantine die we konden huren. Perfect.

DSC_1944

Van voetbal krijg je reuzehonger. Er moest dus zeker nog iets lekkers voorzien worden om die hongerige maagjes te vullen. Dus ik begon de dag voor het feest te bakken. En dat zie je helaas ook aan de afwerking van de taarten… Ik kwam in tijdsnood en het moest een beetje rap rap gaan… Maar dat kon de smaak gelukkig niet bederven, ze waren heel lekker en er werd goed van gesmuld.

DSC_1934

Chocoladetaart met chocoladevulling

DSC_1909

Biscuit met slagroom en vers fruit

DSC_1939

DSC_1943

En naar goede gewoonte, cupcakes!

DSC_1924

DSC_1931

Bedankjes om na afloop uit te delen aan iedereen.

Koekjes en een kampioenenmedaille.

DSC_1896

Het werd een reuzefeestje waar mijn lieverd heel leuke herinneringen aan overhoudt.

DSC_1949

En wij ook…

Time flies…

2007 vs 2015

Evernote Camera Roll 20150812 143200

 

#timeflies #milestone #ianlove

 

Feestmateriaal: De Feestwinkel

Bakmateriaal en taartenversiering: De Leukste Taartenshop

Medailles: Hema

Previous Story
Next Story

You Might Also Like

7 Comments

 • Reply
  Evy
  12 augustus 2015 at 22:21

  Het was een super feest!! Goed gedaan mama ;-)

  • Reply
   cindy@ateliergeorgette
   13 augustus 2015 at 21:58

   Merci tantie :-)

 • Reply
  Wikkelgatjes
  13 augustus 2015 at 11:49

  Wauw die taarten!! Prachtig gedaan! En ook de traktaties vind ik een leuk idee!
  Wikkelgatjes (eenhuisjeopdebuiten.wordpress.com)

  • Reply
   cindy@ateliergeorgette
   13 augustus 2015 at 22:00

   dank je wel!

 • Reply
  With Love - by Eva
  13 augustus 2015 at 23:06

  8 al, wauw! En jij las duidelijk ook Riet’s wervelkindjespost :)

  • Reply
   cindy@ateliergeorgette
   14 augustus 2015 at 15:14

   Ja Eva, 8 al! Ik kan het bijna niet geloven… En ik las Riet’s wervelkindjespost met veel bewondering want kan me daar sinds een paar jaar perfect iets bij voorstellen :-)

 • Reply
  zus 3
  15 augustus 2015 at 22:22

  :-)
  wat een leuk feest leek me dat
  en een dikke proficait met je al acht jaar mama zijnde

 • Bedankt voor je bezoekje! Thanks for stopping by!