LMV | Cheri Jas

Een regenachtige zondag, de nieuwe La Maison Victor en een zalig zacht wollen stofje… Een kleine maand geleden waren dit de ideale ingrediënten voor een ontspannen middag achter de naaimachine. Ik had mijn gedachten gezet op de Cheri jas, ideaal voor het tussenseizoen. Zo gezegd, zo gedaan.  In mijn vorige blogpost schreef ik al dat er een paar kilootjes af zijn, dus ik nam voor alle veiligheid het patroon over in een kleinere maat dan gewoonlijk. Het model is heel eenvoudig en zat eigenlijk vliegensvlug ineen. Toen de eerste patroondelen in elkaar zaten, moest er helaas al een keer getornd worden want ik zag meteen dat het een tent in plaats van een jas zou worden. Een klein beetje meer naadwaarde losten dit probleem slechts gedeeltelijk op… Ik weet dus niet of dit mijn geliefkoosde jas zal worden voor de koude herfstdagen…

Wat er met mijn foto’s gebeurd is weet ik zelf niet goed, maar zo’n wazigheid is zelfs met Photoshop niet recht te trekken :-) Het is geen zicht, ik weet het… Normaal gezien zou ik opnieuw beginnen, maar ik was zo blij om nog eens een blogbericht te produceren, dat ik het hier even bij zal laten… Vergeef me even mijn luiheid.

5

7

8

6

4

1

Patroon: La Maison Victor september/oktober 2015 – Cheri Jas

Stof: Nostex – Opwijk

Previous Story
Next Story

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply
  Evy melkebeke
  7 oktober 2015 at 21:32

  Heeeeeeeeeeel mooi! Ongelooflijk mooi, zou ik direct aan doen! En die kilo’s zijn serieus zichtbaar! Dikke bravo voor jouw vastberadenheid en doorzettingsvermogen! Ongelooflijk…. Alleen maar respect!

  • Reply
   cindy@ateliergeorgette
   7 oktober 2015 at 22:12

   moh, zo lief…. <3

 • Reply
  pied de poule
  7 oktober 2015 at 21:57

  maar echt ja!! ik zag jullie vanmorgen samen (of was het gisteren?) en toen dacht ik al van amai, cindy is ferm vermagerd. ik had je vorige blogpost niet gezien dus ik wist het niet dat je 10kg vermagerd was… amai straf!! x

  • Reply
   cindy@ateliergeorgette
   7 oktober 2015 at 22:13

   dank je wel Lies x

 • Reply
  Regina
  8 oktober 2015 at 08:37

  Ik vind het knap geworden.Beetje losjes, maar da’s niet erg bij dat model. Binnenkort met een dikkere trui eronder is dat misschien al opgelost.
  En je ziet er goed uit ;)

 • Reply
  jochapeau
  9 oktober 2015 at 09:43

  Wauw ! Mooi ! Enne … dikke proficiat met de kilo’s eraf ! Super van je !

 • Bedankt voor je bezoekje! Thanks for stopping by!