Dit was november…

In alle Sinterklaasdrukte zou ik bijna vergeten dat het weer tijd is voor een maandoverzichtje… November is weer voorbijgevlogen!

recite-1hu7fns

We zetten november in zoals we oktober eindigden… met plak- en schuurwerk in een poging om de woonkamer grondig onder handen te nemen. We staan ondertussen een grote stap verder, maar zijn er nog niet helemaal… Blijven lachen is het motto!

XUQB9320

Het grootste deel van de herfstvakantie werd er dus hard gewerkt, maar uiteraard kregen onze twee prutskes ook de nodige aandacht. Terwijl papa keihard door bleef werken, ging mama af en toe op stap met de kids. We deden heel wat leuke dingen zoals naar de lokale markt gaan en wafeltjes eten, naar de bioscoop, samen filmpjes kijken, shoppen en smullen.  Quality time with my loved ones. Onbetaalbaar.

IMG_2620

IMG_2636

IMG_2658

IMG_2682

Tijdens de vakantie vatte ik eindelijk ook de koe bij de horens en maakte mijn kleerkast leeg. Alles wat te groot was vloog eruit. Er bleef echt heel weinig over, maar wat een bevrijding! De foto hieronder toont ongeveer de helft van wat er uit ging…

IMG_2660

En hoewel ik het nu zelf eigenlijk beter kon gebruiken, werden de jongens voorzien van nog wat nieuwe truien. Voor Arne maakte ik eindelijk de gebreide trui af, Ian kreeg er een trui met xxxl-kraag bij. Minder genaaid dan ik gehoopt had in november, maar wel tevreden over de resultaten. Vooral de gebreide trui bleek een echte uitdaging.

IMG_2724

DSC_4248

Sinterklaas is hier ondertussen ook al weer vertrokken en we beginnen stilletjes aan te denken aan ‘the most wonderful time of the year’. Tijd voor kerstbomen, fonkelende lichtjes en gezellige sfeer. Even (proberen) vergeten welke narigheid er overal rondom ons gebeurt in de wereld, veraf maar ook heel dichtbij. Ik kijk er naar uit… <3

Hallo december!

Previous Story
Next Story

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    Miss Wobie
    7 december 2015 at 09:57

    Leuk overzicht, toffe foto’s, heerlijk gebreide trui <3

  • Bedankt voor je bezoekje! Thanks for stopping by!