Wolvenjurkje… even terug in de tijd…

Augustus 2014. Ik blogde over een jurkje dat me bloed, zweet en tranen had gekost. En het was gemaakt in een maat die niet in de nabije toekomst zou gedragen worden. Maar – ik herhaal het nog eens –  tijd vliegt. Elize wordt binnen enkele maanden 2 jaar… En het jurkje was ik eerlijk gezegd al bijna vergeten. Tot ik er in het Sinterklaasweekend nog eens aan herinnerd werd. Die kleine schattige engel stond daar voor mij, en ze had het jurkje aan… Ik genoot.

IMG_1164

Het deed me er ook aan denken dat ze ondertussen aan de laatste stukken van mijn mini-collectie gekomen is. Hoog tijd om er nog eens in te vliegen en op zoek te gaan naar leuke meisjes patronen. Wordt hopelijk snel vervolgd…

Patroon: a-lijn uit stof voor durf-het-zelvers

Katoenen stof: Stoffen Van Leuven

Previous Story
Next Story

You Might Also Like

7 Comments

 • Reply
  Evy
  16 december 2015 at 18:13

  Ongelooflijk mooi jurkje !!! En een schoon engeltje 😉

 • Reply
  With Love - by Eva
  17 december 2015 at 00:28

  Leuk hé, kleine meisjes zien schitteren in jouw creaties! En al twee zeg. Ik dacht dat die geboortecadeautjes pas gisteren waren :)

  • Reply
   cindy@ateliergeorgette
   18 december 2015 at 00:49

   I know… time flies!

 • Reply
  piepow
  17 december 2015 at 21:42

  Mo zie hoe cute is dat zeg! En opnieuw beginnen naaien voor haar, ik kan me inbeelden dat je dat geen probleem vindt :-)

  • Reply
   cindy@ateliergeorgette
   18 december 2015 at 00:48

   dank je wel… en de goesting om van die kleine schattige jurkjes te maken is er zeker! nu nog de tijd vinden ;-)

 • Reply
  Joke (The Needle Of Choice)
  19 december 2015 at 20:52

  Super cute! Leuk toch dat je nu ineens een handgemaakt stuk hebt!

 • Reply
  portemane
  29 december 2015 at 16:51

  kei schattig!

 • Bedankt voor je bezoekje! Thanks for stopping by!