Dit was maart…

Maart 2016… Tja, wat kan ik daar over vertellen zonder dat het banaal klinkt ten opzichte van de gebeurtenissen op 22 maart? Ik denk dat die dag voor altijd in het geheugen gegrift zal staan en in heel wat maandoverzichten zal overheersen. Hier dus ook, al wil ik toch ook even terugblikken op de fijne momentjes die we hier hebben gedeeld in de voorbije maand… Geen grote woorden van mijn kant, maar ik kan niet anders dan er even bij stilstaan. Hoe hard ik me er ook tegen wou verzetten, het hele gebeuren kroop echt letterlijk onder mijn vel. Iedereen heeft het er over dat we niet mogen toegeven aan de angst en daar ben ik het mee eens, maar ik betrap mezelf er op dat ik eens vaker rond me heen kijk als we op drukke plaatsen zijn. Hoe absurd dat ook is…

IMG_3528

#prayforbelgium

Er was in maart echter ook iets met een rode tutu en een heel schattig jarig prinsesje… Veel fijner om aan terug te denken, dus ik deel het hier ook nog even. Hoe meer lichtpuntjes, hoe beter… Elize werd 2 en gaf een feestje in ware minnie mouse stijl. Een rode tutu stond op het verlanglijstje van Elize’s mama, dus daar kon ik alvast mijn steentje bijdragen. En haar die dag dolgelukkig zien ronddartelen in de eerste zonnestraaltjes, dat was pas genieten…

GZLO5525

 #lovelyelize #fieremeter

De lente is op komst, voelen jullie het ook? Wij zijn er klaar voor…

HJPZ9007

IMG_3447

#lentegevoel

Paasvakantie, familietijd en overdosissen chocolade…

IMG_3583

IMG_3579

IMG_3573

IMG_3535

IMG_3530

IMG_3529

#vakantie #qualitytime #familytime

Naaisels van maart: een dekentje zonder bestemming en een eerste creatie uit het Urban Style boek van By Eva Maria… Best tevreden :-)

DSC_5289

DSC_5261

#sewing #zebrazacht #prettyparis #urbanstyle

Bye bye maart, welkom april…

Previous Story
Next Story

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply
    B-Naais
    1 april 2016 at 22:22

    Ik ben benieuwd naar jouw creatieve uitspattingen voor april :-)

  • Bedankt voor je bezoekje! Thanks for stopping by!