Kittens en flamingo’s

Dat Elize ondertussen twee werd, stond al in mijn vorige post te lezen. Naast de knalrode minnie mouse tutu die ik maakte als verjaardagsoutfit, mochten er natuurlijk ook nog cadeautjes uitgedeeld worden. Een cadeaubon van deze heel fijne schoenenwinkel leek me al een goed begin, maar het mocht nog wat meer zijn. En wat doen we dan? In de stoffenkast duiken, uiteraard. De twee kleinste lapjes uit mijn ‘stash’ trokken al gauw mijn aandacht. Jammer genoeg te klein voor zomerjurkjes, maar een piepklein rokje kon ik er nog net uit krijgen. De poesjesstof was meteen ook het meest schattige lapje uit mijn voorraad (zie dat ene geeuwende (of miauwende??) poesje), en de roze flamingo’s zorgden ook voor instant vrolijkheid.

DSC_5474

DSC_5466

DSC_5464

DSC_5458

DSC_5426

DSC_5423

De zomergarderobe van Elize is alvast wat aangevuld… Nu nog wachten op dat zalig warme ‘blotebeentjesweer’!

Patroon: Allemaal rokjes

Poesjesstof: Stoffen Van Leuven

Flamingostof: Veritas

Haarspeldjes: Veritas

Previous Story
Next Story

You Might Also Like