Instagram

Boos. Ontgoocheld. Verdrietig. En dan weer boos… Dat zijn zowat de gevoelens die ik vandaag gehad heb toen ik ontdekte dat mijn Instagram account weg was. Weg! Foetsie! Verdwenen! Gewoon weg.logo

Al weken kreeg ik meldingen van allerlei inbraakpogingen op alle mogelijke accounts en profielen die ik ooit heb aangemaakt. Systematisch paswoorden wijzigen en alles nog meer beveiligen mocht niet baten. Ze zijn er eindelijk in geslaagd, het is ze gelukt. Bravo, heren, dames, wie dan ook… mijn Instagram account is weg. Gehackt. 3 jaar aan foto’s en leuke momenten… zucht.

Instagram zelf contacteren bracht tot nu weinig op en het enige wat ik hierover terugvind is dat een afgesloten account niet meer kan geactiveerd worden. Wachten op een oplossing van die kant maakt me eerlijk gezegd alleen maar nerveuzer… en bozer. En ontgoocheld. Ik maakte dus een nieuwe account aan. Allen welkom daar om mee te volgen met het dagelijkse leven en de naaisels die ik af en toe produceer… Nu nog een leeg canvas, maar daar probeer ik snel iets aan te veranderen. Ik probeer jullie ook allemaal opnieuw op te sporen, beloofd.

En wie tips heeft voor mij om zulke toestanden in de toekomst te vermijden, ze zijn méér dan welkom!

Previous Story
Next Story

You Might Also Like

14 Comments

 • Reply
  majella vandeputte
  25 juni 2016 at 07:22

  Amaai, zo jammer.
  Mijn foto’s zijn automatisch bewaard op mijn gsm via Google drive… een aanrader!
  Ik verhuis met je méé

  • Reply
   cindy@ateliergeorgette
   25 juni 2016 at 08:13

   dank je wel, Majella… de foto’s op zich ben ik gelukkig niet kwijt, die staan nog op mijn gsm en computer…

 • Reply
  Eline
  25 juni 2016 at 07:42

  Oh, wat stom! Ik vraag me dan af welke mensen zich daarmee bezig houden… :(

  • Reply
   cindy@ateliergeorgette
   25 juni 2016 at 08:14

   ik ook Eline… :-(

 • Reply
  MamC
  25 juni 2016 at 08:19

  Wat een ongelooflijk lelijke streek!!! :-(

  • Reply
   cindy@ateliergeorgette
   25 juni 2016 at 08:23

   dat vond ik ook… wat hebben ze daar nu aan?

 • Reply
  Sarah
  25 juni 2016 at 08:32

  Ohnee !! Wie doet dat nu en waarom inderdaad!?! Ik hoor het de laatste tijd steeds vaker dus ik heb er ook schrik voor gekregen, maar geen idee wat je daar tegen kan doen… :(((

 • Reply
  Juffertje in het Groen
  25 juni 2016 at 09:27

  Mijn man (IT’er) wist me te vertellen dat er een virus de ronde doet dat heel veel social media accounts hackt. Een heel sterk wachtwoord aanmaken is boodschap.

  • Reply
   cindy@ateliergeorgette
   25 juni 2016 at 19:11

   bedankt… ik hoop dat niet te veel mensen dit moeten meemaken :-( en ik dacht nochtans dat ik veilig werkte…

 • Reply
  barbara
  26 juni 2016 at 04:43

  wow zeg, dat is wel verschieten! en zo rot!!! ik vraag me ook echt altijd af wie zich nu in godsnaam bezig houdt met zo’n dingen, wat heb je daar nu aan!!!??? ik heb nu wel geen IG, maar ben toch ook altijd bang voor zoiets, ik ben namelijk niet bepaald de queen van internetveiligheid… :-S Hopelijk niet… ook zo jammer dat ze daar dan blijkbaar niks aan kunnen doen! allez zeg!

 • Reply
  Silke
  26 juni 2016 at 18:06

  Maar alle wie doet dat nu!!!

 • Reply
  Joke (The Needle Of Choice)
  1 juli 2016 at 22:08

  Oh nee, da’s echt rot :-(. Wat hebben mensen daar nu aan om dat te doen… Ik ga mee naar de nieuwe IG, en geef mezelf meteen een beter wachtwoord!

  • Reply
   cindy@ateliergeorgette
   2 juli 2016 at 16:00

   Bedankt Joke! Goed plan van jou om je wachtwoord te versterken!

 • Reply
  Nele
  15 augustus 2016 at 22:22

  Overkwam mij vandaag dus ook. Boehoe! Het eerste wat ik deed was ook bloggen ;-).

 • Bedankt voor je bezoekje! Thanks for stopping by!