LMV | Ava slaapzakje

Toen ik hoorde dat er nog een baby’tje op komst is, gingen de radertjes in mijn hoofd onmiddellijk aan het werk. Niet weten of er een jongen of een meisje verwacht wordt, zette echter wel een beetje de rem op mijn creatief denken. Want ik wou wel meteen aan de slag voor dat kleine wonder, maar het moesten natuurlijk projectjes zijn die ‘jongens- en meisjesproof’ zijn. Mijn jumpsuit zagen jullie hier al, maar een slaapzakje was volgens mij ook wel iets dat zowel een jongens- als een meisjesmama kan gebruiken.

DSC_6256

 Ik ging dus aan de slag met het Ava-patroontje van Straightgrain dat verscheen in editie 2 2015 van La Maison Victor. Heel leuk patroon, dat op een mum van een tijd in elkaar zit. En zo leuk om cadeau te geven!  In tegenstelling tot het kruippakje gaf ik deze wel met heel veel trots mee aan de mama en papa in spé. En ze waren er heel blij mee…

DSC_6249 DSC_6254

DSC_6263

DSC_6259

DSC_6251

DSC_6253

DSC_6260

Ondertussen heb ik dit weekend vernomen dat het een meisje zal worden, dus enter roze, bloemetjes, hartjes en nog veel meer girly stuff. Tante zal zich weer kunnen uitleven…

Patroon: Ava – Straightgrain (verschenen in La Maison Victor editie 2 maart-april 2015)

Stof: Sweet Owlies Michael Miller – Opwijkse Stoffen

Knopen: uit de knopendoos van tante Juliette

Previous Story
Next Story

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  Khadetjes
  13 juni 2016 at 09:23

  Die had zelfs voor een jongen perfect gekunnen… mooi!

  • Reply
   cindy@ateliergeorgette
   13 juni 2016 at 20:56

   oef! dank je wel hoor!

 • Reply
  jochapeau
  13 juni 2016 at 20:34

  Ideaal cadeautje ! Echt !

  • Reply
   cindy@ateliergeorgette
   13 juni 2016 at 20:56

   dank je, Jo!

  Bedankt voor je bezoekje! Thanks for stopping by!