LMV | Jill jurkje

Het jurkje hangt hier eigenlijk al een tijdje klaar, maar mijn date om foto’s te nemen met het kleine model viel in het water. Vrij letterlijk zelfs, met het druilerige weer van de afgelopen weken…. Misschien volgen die foto’s later nog wel eens, maar voorlopig doen we het dan maar zonder dat kleine hartendiefje.

Tijden mijn zoektocht naar een nieuw patroontje botste ik op het Jill jurkje van La Maison Victor. Mijn oog was er al een paar keer op gevallen maar toen was het kleinste maatje nog te groot voor Elize. Nu kon het wel, dus lang moest ik niet twijfelen.

DSC_6641

Het Petit Pan stofje moet wel één van mijn meest gekoesterde stofjes ooit geweest zijn. Ik heb het altijd een heel mooi stofje gevonden, maar doordat ik er al eerder een jurkje mocht mee maken voor Elize stond het toch op mijn favorietenlijstje.

DSC_6650

Ze droeg het dan ook op een speciale gelegenheid, namelijk de dag dat mama en papa haar voorstelden aan iedereen, de dag van de babyborrel. Zo’n kleine dingen maken van mij een blinkende, fiere meter. Het was voor mij dus een stukje herinneringen ophalen toen ik de schaar voor de tweede keer in dit stofje zette. En nu is het op… Tijd voor ander moois. Er ligt nog wel wat in mijn stoffenkast, vermoed ik ;-)

DSC_6640

DSC_6651

DSC_6648

Andere, heel mooie Jill jurkjes die mij inspireerden: De eendjesversie van MinnieMie, de lenteproof versie van Khadetjes en de bambiblauw versie van Kaatjenaaisels

Patroon: Jill jurk – La Maison Victor editie 2 – maart/april 2015

Stof: Petit Pan – De Stoffenkamer

Previous Story
Next Story

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply
  withlovebyeva
  8 juli 2016 at 08:26

  Wat een lieflijk jurkje!

 • Reply
  Miek
  8 juli 2016 at 08:28

  ik snap je voorliefde voor dat stofje! En ze zal er ongetwijfeld super cute mee staan, die Elize!

 • Reply
  Sarah
  8 juli 2016 at 12:50

  Mooi jurkje! Heel cute.

 • Bedankt voor je bezoekje! Thanks for stopping by!