What’s up #3

Juni is ondertussen al een paar dagen voorbij, tijd voor een nieuwe ‘what’s up’ dus! Heel wat leuke momenten beleefd, maar wie volgt op Instagram weet dat we juli wel in mineur hebben ingezet… Een klein overzichtje!

Op 10 juni vierden we de 9de verjaardag van Ian. Toen ik besefte dat hij 9(!) werd, kon ik niet anders dan nog even terugblikken op alle voorbije verjaardagmomenten. Ik kon er alleen maar uit besluiten dat de tijd vliegt en dat kindjes niet klein blijven. Een emo-momentje, maar zo hard genieten!

LRCA2398

Negen jaar geleden werd Ian trouwens geboren op vaderdag, dus beide feestjes liggen nooit ver uit elkaar. Begin juni staat altijd garant voor fijne familiemomenten, en ik kan onmogelijk verstoppen dat ik zooo verliefd ben op mijn drie mannen. En aangezien papa door de week vaak weg is voor het werk, is het in het weekend dubbel genieten van elkaar.

IMG_4886

IMG_4890

Ikzelf ben pas morgen jarig – en de foto’s van mijn verjaardagen passen al lang niet meer in zo’n kleine collage zoals hierboven :-) – maar ik mocht wel al heel vroeg een verjaardagscadeautje ontvangen. Ik gaf (maar een paar kleine) hints en manlief las heel goed tussen de regels door ;-) Enter Cameo Silhouette dus. Dat de mogelijkheden eindeloos zijn heb ik ondertussen begrepen, maar ik moet het allemaal nog een beetje uitzoeken. Ik probeerde wel al een paar kleinigheden uit en daar werd ik alvast heel blij van. Er volgen dus vast nog wat naai-cameo-combinaties op de blog binnenkort! Het kriebelt om er in te vliegen. Ik pinde al een heus cameo-bord bijeen, maar (links naar) toffe ideetjes zijn ook hier altijd welkom.IMG_4892 IMG_4894

DSC_6611

Uiteraard gingen we hier ook helemaal op in de EK-gekte – die nu ook wel wat geluwd is na de nederlaag tegen Wales, natuurlijk… Nu het voetbalseizoen voor Ian zelf stil ligt, zijn de wedstrijden op tv de enige uitlaatklep. Hij mocht samen met zijn papa zelfs een oefenwedstrijd van de Duivels live gaan bekijken in het Koning Boudewijnstadion. Fierheid alom. Nooit gedacht dat ik er zo zou kunnen in meegaan, maar ondertussen ben ik toch wel een echte voetbalmama en geniet ik dubbel en dik mee. Why not. :-)

IMG_4769

 

Bandwerkproductie zullen jullie hier vast nooit te zien krijgen, maar dat neemt niet weg dat ik fier ben op de naaisels die hier aan een ietwat lager tempo verschijnen. De Berlin Beats staan nu op mijn favorietenlijstje, en met dit Belgische zomerweer komen ze ook heel goed van pas.

DSC_6285-2

DSC_6251 IMG_4897 IMG_4893

Ondertussen zit het schooljaar er ook weer op en is de grote vakantie volop begonnen. We namen afscheid van de tweede kleuterklas en het derde leerjaar. De jongens deden het beiden zeer goed en sloten het jaar af met een leuk schoolfeest (en Ian met een heel mooi rapport). Fiere mama hier.

IMG_4945

IMG_4906

In mijn vorige blogpost liet ik jullie ook al weten dat mijn Instagram account gehackt werd en dat ik daardoor helemaal opnieuw moest beginnen. Na dat bericht was het niet over en out en was er nog heel wat heen-en-weer-gemail met Instagram nodig om de hardnekkige hacker te trotseren. Ik bespaar jullie de details, fingers crossed dat de ellende nu wel over is. Allen alvast welkom op mijn nieuwe stek!

logo

En zoals ik al schreef zetten we juli helaas in met minder positief nieuws. Na 18 jaar was het moment gekomen dat we afscheid moesten nemen van onze trouwe jack russel, Senna. Een heel speciaal hondje, dat voor altijd een plekje in ons hart heeft verdiend. We zullen haar keihard missen… slaap zacht, kleine vriend. IMG_5046

Juli bracht ons ondertussen ook al een gek feestje en soldengeluk… Tot de volgende whatsup!

Previous Story
Next Story

You Might Also Like

No Comments

Bedankt voor je bezoekje! Thanks for stopping by!