LMV | Scarlet short

Tot nu maakten shorts eigenlijk geen deel uit van mijn garderobe. Ettelijke kilo’s geleden vielen ze dan ook zéér ver buiten mijn comfortzone. Vorig jaar had ik mezelf al zo ver gekregen om er eentje te knippen, maar toen bleef het echter ook daarbij. Dit jaar haalde ik de ‘ufo’ toch opnieuw uit de kast en overwon mijn drempelvrees. En ik was er zo blij mee! Geen idee waarom ik zo lang gewacht heb… Het was niet de hele zomer blotebenenweer, maar deze Scarlet is samen met enkele gekochte exemplaren toch wel heel vaak gedragen.

DSC_7738

DSC_7745

De enige aan-foto is van de hand van Ian, die op dat moment even heel veel artistieke vrijheid voelde… :-)

IMG_6647

Patroon: Scarlet short – La Maison Victor (editie 3 – mei/ juni 2015)

Zware katoenen stof: De Stoffenkamer

Knopen: uit de knopendoos van tante Juliette

Previous Story
Next Story

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply
  Sarah
  1 september 2016 at 07:46

  Echt schoon ! Dat shortje moet ik toch ook eens naaien precies, staat je goed !

  • Reply
   cindy@ateliergeorgette
   2 september 2016 at 12:48

   dank je wel, Sarah! maak er ook maar eentje, zou jou nog veel beter staan! :-)

 • Reply
  Khadetjes
  1 september 2016 at 09:28

  Die benen – en dat lijf – vragen gewoon om zo’n shortjes, staat je prima!
  Zoonlief doet dat trouwens niet zo slecht, met zijn artistieke vrijheid ;)

  • Reply
   cindy@ateliergeorgette
   2 september 2016 at 12:50

   haha, mag ik even jouw ‘hashtag schaterlach’ lenen…;-) dank je wel voor het compliment!

 • Reply
  Regina
  5 september 2016 at 10:00

  schoon jong! Awel ik maakte die tijden geleden ook, maar ik deed iets mis (nog steeds geen idee wat) waardoor de boordband niet uitkwam en de short dus te klein uitviel (natuurlijk had ik ze al bijna af toen mijn frang viel) :)

 • Bedankt voor je bezoekje! Thanks for stopping by!