Sofilantjes | Omni tempore – soccer edition

Sinds een paar weken is niet alleen het nieuwe schooljaar weer een feit, we zijn – net zoals vele ouders – weer wekelijks van de partij op één of ander voetbalterrein in de wijde omtrek. Voetbal is voor mijn wervel(w)(k)indje één van de belangrijkste dingen in zijn jonge leventje, dus ik wist perfect waarmee ik hem heel blij zou maken. Een trui in voetbalthema zou een echt schot in de roos zijn. In mijn zoektocht naar een lekker warm patroon – koude herfst- en winterdagen in het achterhoofd – kwam ik bij de Omni Tempore van Sofilantjes uit. Beschikbaar in heel veel maten en een aantal leuke varianten, het ideale patroon om mee aan de slag te gaan. Een zalig warme sweaterstof in het mooiste blauw lag hier nog te wachten op een bestemming, dus de stofkeuze was ook snel gemaakt.

Mijn cameo staat hier nu al een tijdje en ik wil die uiteraard ook zo vaak mogelijk gebruiken. Een sweater pimpen had ik nog niet gedaan, maar het leek me nu de ideale gelegenheid om de voetbalversie van deze Omni Tempore helemaal af te maken. Ik schuimde Pinterest af naar leuke voetbalprints en vond er één die Ian op het lijf geschreven is. Zoonlief opteerde voor een versie met kap, wat het geheel nog wat sportiever maakte. Voor de binnenkant van de kap koos ik een zachte grijze sweaterstof. Voor de boorden gebruikte ik geen boordstof, maar dezelfde blauwe sweaterstof.

Heel leuk om te dragen voor en na een voetbaltraining, maar ik denk dat de trui ook wel eens gedragen zal worden op school. Een nieuwe favoriet voor mijn talentje.

dsc_8494

dsc_8512

dsc_8477

dsc_8478

dsc_8514

dsc_8513

dsc_8511

dsc_8499

dsc_8531

dsc_8533

dsc_8484

De grote kap is er echt eentje om je in te verstoppen op koude dagen. Ik ben helemaal overtuigd van dit leuke patroon, hier kan ik echt nog heel veel mee aanvangen voor mijn jongens. En wat nog leuker is, het patroon bestaat ook voor volwassenen… stiekem wil ik er zelf eigenlijk ook wel eentje ;-)

Patroon: Omni Tempore  – Sofilantjes

Blauwe en grijze sweaterstof: Stoffen Van Leuven

Previous Story
Next Story

You Might Also Like

8 Comments

 • Reply
  zeekraal
  26 september 2016 at 08:16

  Heel mooi met zijn blauwe ogen! Prachtige trui. Groetjes, Z.

 • Reply
  jochapeau
  26 september 2016 at 10:52

  Die print maakt het echt helemaal af ! De max !

 • Reply
  piepow
  26 september 2016 at 15:34

  Toffe trui, en die print maakt het geheel echt helemaal af.

 • Reply
  Sarah
  2 oktober 2016 at 08:36

  Amaaai, knappe trui! Staat schoon bij zijn ogen!

 • Reply
  Miss Wobie
  30 oktober 2016 at 21:52

  Heel toffe trui, superprint!

 • Bedankt voor je bezoekje! Thanks for stopping by!