Zonen09 | Wolf³

 

dsc_9169

Dat er nog een derde Wolf zat aan te komen, dat had ik eigenlijk al verteld… Wel, hier is hij dan. De derde en laatste (voor Ian althans) pyjama in de Wolf reeks. De adelaarsstof kocht ik al een tijdje geleden met het oog op een sweater voor Arne, maar een pyjamabroek in deze stof leek me ook niet mis. Er blijft nog genoeg van over voor de trui van Arne, dus dat kan ook nog.

dsc_9152

Dit keer geen cameo probeersel op de trui, omdat effen ook wel eens mooi kan zijn. Het was trouwens ook niet zo simpel om iets te vinden dat mooi matchte met de adelaars. Tenzij een adelaar zelf uiteraard , maar dat vond ik dan weer een beetje too much. Effen blauw dus.

dsc_9145

dsc_9186

dsc_9163

De kast van zoonlief is ondertussen weer goed voorzien van leuke pyjama’s, dus we kunnen weer beginnen uitkijken naar nieuwe projecten. Eens kijken wat er nog zoal ontbreekt in hun kasten…. Of in die van mij ;-)

dsc_9140

dsc_9165

dsc_9191

Patroon: Wolf – Zonen09

Sweaterstof broek en blauwe tricot: StoffenVan Leuven

De andere Wolfjes ook eens zien? Wolf 1Wolf 2

 

Previous Story
Next Story

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  Saskia
  30 november 2016 at 16:59

  Mooi als pyjama! Vanavond zal ik normaal mijn schaar zetten in de stof met de adelaars … Als ik eerlijk ben, vind ik de stof ondertussen niet meer mijn beste aankoop … en nu zie ik de broek en vind ik dit wel heel tof. Ik zal eens moeten meten of ik genoeg stof heb voor een broek … wordt vervolgd!

 • Reply
  withlovebyeva
  30 november 2016 at 18:36

  Ik krijg spontaan zin om in pyjama onder een dekentje te kruipen ;)

 • Reply
  Eva
  30 november 2016 at 21:31

  Zo mooi weeral. Ik miet hier ook dringend aan die pijama’s beginnen!

 • Reply
  majella vandeputte
  30 november 2016 at 23:24

  Awel deze is tof. Mocht het in de winkel liggen dan kocht ik het zeker

 • Bedankt voor je bezoekje! Thanks for stopping by!