Best of 2016…

The most wonderful time of the year was traditioneel ook meteen weer de drukste periode van het jaar. De naaimachines bleven in de kast en ik holde van hot naar her of zat aan mijn laptopscherm gekluisterd. En niet om te bloggen… want dan hadden jullie hier in december wel iets zien verschijnen.

Naaien en er over bloggen zijn dus de dingen die altijd als eerste wegvallen in de drukkere periodes. Hoezeer ik het soms ook mis…

2016 loopt ondertussen op zijn einde en veel creatief nieuws zal er hier dan ook niet meer te rapen vallen. Maar ik heb toch stiekem even de tijd genomen om terug te blikken op de berichtjes die hier het voorbije jaar verschenen. Voor een keertje dook ik in mijn statistieken – echt waar, dat doe ik dus bijna nooit (ik word ooit wel eens een echte blogger, hoor ;-)) – en ik zocht eens uit welke berichtjes hier het meest gesmaakt werden. De top 5 van 2016, zeg maar.

Ik genoot zoals elk jaar van jullie lieve berichtjes en reacties en hoop hier op mijn digitale stek volgend jaar ook weer wat moois voor te kunnen stellen. Aan mijn eigen tempo, weliswaar. Maar steeds met dezelfde overtuiging en goesting. Bedankt aan alle volgers en lezers en alvast cheers op het nieuwe jaar!

Berlin Beat – Urban Style by Eva Maria

Berlin Beat² – Urban Style by Eva Maria

Rachel – La Maison Victor

Pretty Paris – Urban Style by Eva Maria

Donna blouse – La Maison Victor

Tot in 2017!

Previous Story
Next Story

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply
  Saskia
  31 december 2016 at 09:32

  Jouw kleerkast kreeg enkele hele mooie pareltjes in 2016! De tweede bomber heb ik blijkbaar gemist. Prachtig. Ik moet er echt eens werk van maken! Op naar 2017!

  • Reply
   cindy@ateliergeorgette
   8 januari 2017 at 16:42

   zeker doen, die bomber jacks zijn zo leuk om te dragen!

 • Reply
  eva maria
  3 januari 2017 at 14:25

  Nu ben ik toch wel een beetje trots dat 3 van de 5 naaisels uit Urban Style komen, mag dat? :-)
  Een fijn nieuw jaar, ik wens je veel creativiteit toe! x

  • Reply
   cindy@ateliergeorgette
   8 januari 2017 at 16:49

   Terecht trots hoor Eva… Het waren trouwens ook mijn favorieten van 2016. Jouw boek ligt hier nog steeds in het zicht, dus er volgt nog wel wat. Nu nog naaitijd vinden in 2017! Gelukkig nieuwjaar xxx

 • Reply
  Petrol - Mint
  9 januari 2017 at 21:59

  Mooi mooi! Ik kom hier duidelijk te weinig lezen!

 • Bedankt voor je bezoekje! Thanks for stopping by!