Bernadette

De kick off van 2017 wordt een breiprojectje. Eentje dat weliswaar ergens in de loop van 2015 gestart werd, maar dat terzijde :-) De befaamde ‘Bernadette’ is gelukkig nog niet helemaal uit de mode, want anders liep ik nu wel echt hopeloos achter! Ik breide er dus zelf eentje en deed daar werkelijk ééuwen over… Het is niet helemaal geworden wat ik voor ogen had ( te lang!), maar stiekem ben ik er toch wel fier op, dus blog ik erover, ha!

Ik breide de Bernadette gilet met 2 draden alpaca wol van Veritas in een prachtige grijs-groene kleur en gebruikte zo’n 13 of 14 bolletjes. Ik kocht de wol al in 2015, maar denk dat ze nu nog steeds te koop is. Credits voor het breipatroon gaan naar Lies die me af en toe een por gaf om verder te doen. Zonder de duidelijke uitleg op haar blog had ik de eindmeet waarschijnlijk nooit gehaald  :-)

 

Wol: Andes – 50% alpaca – grijs (Veritas)

Breipatroon: Pied de Poule by Miss Lizz

Previous Story
Next Story

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  Zus 1
  18 januari 2017 at 17:13

  Ik ga er nog aan starten… hopelijk doe ik er ook geen 2 jaar over!
  Ziet er goed uit!

 • Reply
  sigrid katkatkatoen
  20 januari 2017 at 08:07

  Daar mag je fier op zijn hoor!! Breien gaat bij mij ook te traag, dus chapeau!
  En op de foto vind ik het vest niet echt té lang hoor, maar da’s ieder zijn smaak.
  Fijn weekend,
  Sigrid

 • Reply
  jochapeau
  20 januari 2017 at 15:20

  Meer dan geslaagd !!! Echt waar !!!

 • Bedankt voor je bezoekje! Thanks for stopping by!