Laure

Her en der zag ik van die mooie Laure jurkjes verschijnen, in alle mogelijke varianten. Na het succes van de Tinny jurk wou ik een nieuw Straightgrain patroon ook wel uitproberen. Ik vroeg de mening van mama Evy en ze was meteen enthousiast. Groen licht voor de Laure voor Elize. Bij Van Leuven vond ik één van de mooie Soft Cactus stofjes en ik was verkocht. Dit stofje moest het worden.

Dat er ook een strikkraag aan te pas zou komen, stond ook vast. Eigenlijk al vanaf het moment dat ik de versie van MinnieMie zag verschijnen. Zo mooi…

De eerste pas-sessie voor Elize moet nog volgen. Heel benieuwd naar hoe ze met dit jurkje zal staan. Wordt dus hopelijk nog vervolgd :-)

Patroon: Laure Dress – Straightgrain

Stof: Soft Cactus (Zebraloha) – Stoffen Van Leuven

Previous Story
Next Story

You Might Also Like

12 Comments

 • Reply
  flaflinko
  2 maart 2017 at 00:09

  So cute!!!

 • Reply
  liesellove
  2 maart 2017 at 09:49

  Staat hier ook nog de planning! Deze is alvast een heel geslaagde versie :-)

 • Reply
  sigridkatkatkatoen
  2 maart 2017 at 12:43

  Oh zo mooi! Het stofje is geweldig met de zebra’s en de bloemen, maar leent zich echt perfect voor dit jurkje!
  Waaw, kon ik dat ook maar! Knap gedaan..
  Groetjes, Sigrid

 • Reply
  Saskia
  2 maart 2017 at 15:11

  Zalig, prachtig, mooi! Je zou er zo weer een klein kinneke bij willen. Maar ik denk dat ik mij hier tevreden zal stellen met andersmans boelekes ..

 • Reply
  LaFilleHella
  2 maart 2017 at 19:29

  Heel erg mooi!

 • Reply
  Khadetjes
  3 maart 2017 at 09:34

  Ik ben ook verkocht aan de Laura – dat doet er mij aan denken dat ik die écht gewoon eens af moet maken, dat jurkje dat al tijden geknipt ligt. Prachtig jurkje! En zo grappig, die jurk onder de pasgeborene foto ♥

 • Reply
  Zus 1
  5 maart 2017 at 01:15

  Komt helemaal goed!
  Zo schattig!
  Zus 1

 • Reply
  withlovebyeva
  5 maart 2017 at 13:23

  Ik ben mee benieuwd!

 • Bedankt voor je bezoekje! Thanks for stopping by!