Lena²

Het vakantiegevoel sloop er hier al eventjes in, dus het was eventjes wachten op het vierde en laatste stuk uit de ‘mini-collectie’ voor Elize. Maar hier is dan toch de tweede Lena die ik maakte voor onze kleine meid.

Na de eerste Lena was het niet zo moeilijk om meteen ook maar een tweede versie te maken. De grijze sweaterstof met gouden pandabeertjes kocht ik tegelijkertijd met de glitterbambi’s, dus ik kon onmiddellijk aan de slag. Superpatroon, toch?

Net als bij de eerste, maakte ik de plooi omgekeerd. De perfectionist in mij kreeg daar kippenvel van, maar uiteindelijk stoort het toch niet echt… Als er ooit een derde Lena komt zal de plooi wel in de juiste richting liggen, maar nu dus niet ;-)

Voor deze versie gebruikte ik boordstof in een bijpassend grijs in plaats van de sweaterstof zelf. Uiteindelijk verwerkte dat wel een stukje gemakkelijker en er zit toch wat meer rek op dan een boordje in sweaterstof.

Patroon: Lena Dress – Wensje

Grijze sweaterstof met gouden beertjes: Stoffen Van Leuven

Previous Story
Next Story

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  sigridkatkatkatoen
  4 april 2017 at 08:37

  Ik wou dat ik terug klein was en die mooie jurkjes kon dragen! Je dochter is een bofkont :-)
  Groetjes, Sigrid

 • Reply
  eva
  4 april 2017 at 17:07

  Echt tof, die Lena!

 • Reply
  Spoetniksels
  5 april 2017 at 09:02

  Die Lena staar ook nog steeds op mijn planning

 • Reply
  Davina
  8 april 2017 at 11:38

  Ook mooi met boordstofje!

 • Bedankt voor je bezoekje! Thanks for stopping by!