Awesome Oslo

Ondertussen is het er al lang geen weer meer voor, maar een sweater komt altijd wel van pas, niet? Laten we zeggen dat ik er vroeg bij ben voor het najaar ;-)

In mijn zoektocht naar een sweaterpatroon viel ik op het Awesome Oslo patroon uit Urban Style. Het boek was warempel al sinds vorig jaar niet meer uit de kast geweest, tijd om daar verandering in te brengen. Ik ontdekte trouwens ook dat mijn oudste zoon nu ook in de allerkleinste maten van Urban Style past, dus nu kan ik het nog vaker gebruiken. Alweer een paar toffe ideeën opgedaan! Een Awesome Oslo of een Lazy London zouden hier zeker ook geapprecieerd worden door zoonlief. Mama weet alvast weer wat gedaan.

Maar nu even over mijn eigenste roze sweater… De allermooiste roze sweaterstof vond ik op het laatste Stoffenspektakel in Aalst bij Driessen Stoffen, voor werkelijk geen geld. Superzacht en lekker warm, zoals ik het graag heb (tenminste als het buiten wat kouder is…).

Toen de sweater af was, was ik er heel blij mee, maar er ontbrak nog iets… Dus we haalden de Cameo nog eens van onder het stof. Ik had nog een zilveren glitterfolie liggen, die daar wel voor kon dienen…

 

 

 

Patroon: Awesome Oslo – Urban Style by Eva Maria

Sweaterstof: Driessen StoffenStoffenspektakel

Glitterfolie: ‘t Dreefhuys

Previous Story
Next Story

You Might Also Like

7 Comments

 • Reply
  eva
  29 mei 2017 at 18:40

  Méga chill!
  Super geslaagd, en àltijd goed zo’n roze sweater. <3

 • Reply
  majella vandeputte
  29 mei 2017 at 23:36

  Uniek en sportief. … ideaaaaal

 • Reply
  Davina
  31 mei 2017 at 20:07

  Voor als het terug wat kouder wordt, ideaal! Maar ik hoop toch dat dat nog lang gaat duren :)

 • Reply
  stoffenspulletjes
  1 juni 2017 at 10:52

  Heel leuk! Je zou het bijna terug kouder wensen om ze te kunnen dragen! 😀

 • Bedankt voor je bezoekje! Thanks for stopping by!