Lars

 

In april verscheen hier niet veel nieuws, maar dat had alles te maken met dit ambitieuze projectje. Lars zat al héél lang tussen mijn bestanden met patroontjes, maar om één of andere reden kwam het er maar niet van. Toen ik de nieuwe parka versie zag verschijnen, maakte ik er werk van. Wat een pareltjes zag ik al her en der opduiken! Ik moet toegeven dat ik twijfelde of mijn Lars wel in dat rijtje zou passen, maar wie niet waagt niet wint. Het vertrouwen groeide ook naarmate het jasje vorderde en ik ben uiteindelijk echt tevreden met het resultaat. Het staat Arne echt heel goed en hij is er ook nog eens superblij mee. Win win!

Ik moet eerlijk toegeven dat een groot stuk van de jas een gezamenlijk projectje was met manlief. Had ik hem niet gehad dan was het nooit goed gekomen met de talloze drukknoopjes. Ik bak daar dus niets van. En hij wel. Dus liet ik dat deel aan hem over. Onder mijn toeziend oog, weliswaar ;-)

De kap maakte ik vast aan de buitenkant van de kraag in plaats van aan de binnenkant. Er moeten nog twee extra drukknoopjes aangezet worden, maar mijn knoopjes waren op. Mijn geduld echter ook, dus vandaar een fotoshoot met een paar drukknoopjes minder…

Omwille van de vele details deed ik heel lang over dit naaiproject. Maar het eindresultaat is het echt zó waard. Zonen09 stelt zoals steeds niet teleur, het patroon begeleidt je stap voor stap naar een jasje dat echt ‘af’ is. Toen het klaar was deed ik letterlijk een vreugdedansje! Ik denk dat ik nog nooit eerder zo fier was op een zelfgemaakt kledingstuk als nu.

µ

Patroon: Lars + Lars parka + kap van LarsZonen09

Alle stoffen: Stoffen Van Leuven

Fournituren: Veritas

Previous Story
Next Story

You Might Also Like

12 Comments

 • Reply
  Saskia
  8 mei 2017 at 22:52

  Misschien wat langer geduurd voor een nieuw bericht,maar het wachten meer dan waard. Alleen maar heel veel respect voor wie zich hieraan waagt!
  Wat een mooi stofje heb je gekozen!

 • Reply
  Rineke
  9 mei 2017 at 00:03

  P R A C H T I G, hij past helemaal in het rijtje thuis ♡

 • Reply
  sigridkatkatkatoen
  9 mei 2017 at 06:24

  Wow, echt geweldig knap gemaakt! En wat leuk om te zien dat je je helemaal hebt laten gaan bij de fotoshoot ;-)
  Maar het zijn dan ook allemaal prachtige foto’s. En waaw, dat je zo goed kunt naaien! Succes nog met de laatste drukknoopjes!
  Groetjes, Sigrid

 • Reply
  Petrol - Mint
  9 mei 2017 at 06:37

  Oh heel erg mooi !!

 • Reply
  Wikkelgatjes
  9 mei 2017 at 07:26

  Terecht trots!

 • Reply
  Nele Ryckeboer
  9 mei 2017 at 09:43

  Eén woord: WAW!!!! Zo mooi. Je mag terecht heel erg trots zijn.

 • Reply
  liesellove
  10 mei 2017 at 08:04

  Wat een mooie versie :-)

 • Reply
  withlovebyeva
  10 mei 2017 at 11:20

  Op elke foto ontdek ik weer een nieuw detail, en het zijn er véééél ;) Prachtige Lars!

 • Reply
  lunatiek
  11 mei 2017 at 12:33

  Oh prachtig gemaakt zeg!! Die botanical-stofjes zijn niet helemaal mijn ding, maar op deze manier vind ik het wel super!

  Ik ga toch ook eindelijk eens moeten doorzetten en mijn patroontje van de Lars gebruiken :D

 • Bedankt voor je bezoekje! Thanks for stopping by!