Solange

Toen de nieuwe LMV uitkwam stond het Solange patroontje meteen bovenaan mijn verlanglijstje. Een gemakkelijk zomerjurkje, precies wat ik nodig had! Na het bekijken van het lijstje met benodigdheden was de goesting al een beetje minder… Euh, zakken… een rits… halsbeleg…Pfff, geen zin in. En op het eerste zicht ook een beetje overbodig.

Ik ging dus voor de basisversie van het patroon. Geen zakken, geen rits en een halsboordje in dezelfde stof. En weet je, dat was maar goed ook want het zat op een uurtje in elkaar en ik kon het dus snel aantrekken. Ideaal met dit mooie weer!

Voor de foto’s kreeg ik gezelschap van mijn twee kleine photobombers… Met geen stokken weg te krijgen :-)

Qua stoffenkeuze baseer ik me meestal niet op de gebruikte stoffen in het magazine, maar deze keer zag ik een blauw-wit streepje eigenlijk wel zitten.

Patroon: Solange – La Maison Victor editie 4 jul/aug 2017

Blauw-witte French terry: Stoffen Van Leuven

 

Previous Story
Next Story

You Might Also Like

10 Comments

 • Reply
  Sarah
  6 juli 2017 at 11:19

  Superleuk kleedje! En wat een leuke photobombers. :D

 • Reply
  Davina
  6 juli 2017 at 13:13

  Hij zit goed! Ik ga ook es een stofje in de kast zoeken om deze te maken.

 • Reply
  lunatiek
  6 juli 2017 at 23:41

  Heel mooi!! En die photobombers zorgen net voor spontane foto’s :D Leuk!

 • Reply
  jochapeau
  11 juli 2017 at 22:51

  Zalig mooi zeg !

 • Reply
  Anoniem
  16 juli 2017 at 13:11

  Waw! Heel erg mooi!

 • Reply
  bellevihandmade
  18 juli 2017 at 10:34

  Staat je prachtig en zo’n knappe foto’s 😍

 • Bedankt voor je bezoekje! Thanks for stopping by!