See you at six in the mix

Hallo, hallo, ik wens iedereen hierbij een heel happy 2018! Ook dit jaar start ik uiteraard met het goede voornemen om tijd te maken voor die naaihobby van mij en de bijhorende blog. Ik deed mijn best de laatste maanden, maar het is wat het is en dat was helaas niet veel. Misschien wordt 2018 een keerpunt? Tja, de toekomst voorspellen kan ik niet, maar ik zit alvast boordevol inspiratie en goesting om een nieuwe ‘to sew’ list op te starten. So, fingers crossed :-)

Het nieuwe blogjaar inzetten doe ik met de laatste last minute creaties van 2017. Op 30 december trok ik nog naar de stoffenwinkel met het plan om die twee kadeekes van mij nog van een nieuwe sweater te voorzien voor het familiefeestje op oudjaar. De boys houden het liever casual, dus met hemdjes moest ik sowieso niet afkomen. Sweaters dus. Er ligt een heel toffe collectie van See You At Six in de winkelrekken en hoewel ik meestal niet van de rapste ben als het om nieuwe, hippe stoffencollecties gaat, was ik er dit keer wel snel bij. Twee zachte lapjes waren een paar uur later reeds omgetoverd in twee coole sweaters.

Ian past ondertussen perfect in de kleinste maat van dat leuke boek met tienerproof patronen van Eva. Een toffe meevaller, want ik kon meteen aan de slag met het Awesome Oslo-patroon.

Voor Arne haalde ik het Mitch patroon nog eens boven, want dat was de vorige keer een echt succesnummer. Perfect qua maat.

Ik ben heel tevreden dat ik de See You At Six stoffen eindelijk eens onder mijn naaimachine kon laten rollen, want ze zijn zalig om mee te werken. Bij de volgende collectie ben ik er hopelijk nog eens snel bij ;-)

Patronen: Awesome Oslo (Urban Style by Eva Maria) – Mitch sweater (La Maison Victor)

Beide sweaterstoffen en boordstof: See You At Six (Stoffen Van Leuven)

Previous Story
Next Story

You Might Also Like

12 Comments

 • Reply
  Davina
  4 januari 2018 at 11:34

  Ze zijn tof, en perfect die bijpassende boordstof!

  • Reply
   cindy@ateliergeorgette
   4 januari 2018 at 14:42

   Dank je wel, Davina!!

 • Reply
  Khadetjes
  4 januari 2018 at 11:47

  Fan van dat lastminute werk, het is het er niet aan te zien <3

  • Reply
   cindy@ateliergeorgette
   4 januari 2018 at 14:44

   Dank je wel! Gelukkig niet te veel denkwerk meer nodig voor een sweater ;-)

 • Reply
  lunatiek
  4 januari 2018 at 13:55

  Oh, zalig mooie sweaters!! Ik heb deze keer voor mijn zoon ook een sweater gemaakt voor de feesten en geen moment spijt van gehad!

  • Reply
   cindy@ateliergeorgette
   4 januari 2018 at 14:47

   Merci! Sweaters zijn gewoon cool ;-)

 • Reply
  eva
  5 januari 2018 at 09:20

  Toffe sweaters! Topstoffen zijn het, die van SYAS, en keicontent dat jij er mijn patroon voor gebruikte ;-) x

  • Reply
   cindy@ateliergeorgette
   5 januari 2018 at 22:46

   topstoffen vragen om toppatronen hé ;-)

 • Reply
  Anja VH
  5 januari 2018 at 11:43

  Mooie sweaters! Ik maakte van dezelfde stof ook een mitch sweater voor mijn petekindje.

 • Reply
  Joke (The Needle Of Choice)
  6 januari 2018 at 22:19

  Naai en blog gerust op je eigen tempo, het moet leuk blijven! Wij zullen wel genieten van de mooie maaksels als je de tijd vindt. Deze zijn zeker meer dan geslaagd!

 • Reply
  Karin
  9 januari 2018 at 20:41

  Wat een stoere truien! Ik ben net weer gestart met naaien na een paar jaar stilstand en bedacht dat het slim was om direct aan een winterjas voor mij te beginnen. Euh. Misschien maar wat side projectjes verzinnen. Dit soort sweaters klinken perfect daarvoor. En wat een leuke stoffen!

 • Reply
  withlovebyeva
  10 januari 2018 at 11:23

  Cool cool cool!

 • Bedankt voor je bezoekje! Thanks for stopping by!