Jurkje… met een fluo-accentje…

Doorgaans nochtans vrij vastberaden in het dagdagelijkse leven blijk ik op het vlak van de verbouwingen een grote twijfelaar te zijn. Na een gans weekend knopen doorhakken en brainstormen met S., waren een paar uurtjes achter de naaimachine zeer welkom als ontspanning. Het resultaat van de verbouwingen laat zeker nog even (= understatement) op zich wachten en de naaisels van dit weekend zijn ook nog niet echt presentabel.

Maar dit jurkje kan ik wel al tonen…

Een tijdje geleden afgewerkt maar na een totaal mislukte eerste fotosessie in de blakende zon, terug verbannen naar de kleerkast. Niet dat het met deze foto’s veel beter is… Na een hele dag bibberen in een kantoor met airco buitenkomen in een kleine 30°: een mens zou er van minder een beetje verwelkt uitzien ;-)
Enfin, het kleedje dus… een heel eenvoudig patroontje dat supersnel in elkaar zit. Het luchtige katoenen stofje met roze en gele fluo-accentjes maakt het ook heel ‘wearable’ voor deze zomer. Alvast één van mijn favorietjes! schrijf ik terwijl ik binnen lekker ingeduffeld zit met een kopje thee in de hand en het buiten pijpestelen regent :-(
Er volgen er trouwens nog een paar want ik was de laatste tijd een beetje in jurkjesmodus.
To be continued dus…

DSC_2298

DSC_2290

Patroon: Knipmode mei (bijlage)
Stof: Maison Dorée (Opwijk)

Previous Story
Next Story

You Might Also Like

10 Comments

 • Reply
  Juffertje in het Groen
  23 juni 2013 at 21:12

  Een tof patroontje! Enne … ik ken er die slechter op foto’s staan, hoor! ;o)

 • Reply
  eva maria
  24 juni 2013 at 06:18

  Tof model, inderdaad iets heel luchtig voor de zomer (die ooit nog komt, ik blijf hopen!).

 • Reply
  JoChapeau
  24 juni 2013 at 07:28

  Zo tof zeg ! Het leek mij tricot op het eerste gezicht, maar het ziet er echt een supermooi katoentje uit dat je beeldig staat !

 • Reply
  Evy
  24 juni 2013 at 07:41

  SUPER! (zoals ik eerder al zei…) Ik wil graag mijn bestelling plaatsen? Heb je daar een speciaal formulierke voor? Dat mankeer ik hier nog.. :) (met dat fluo riempje was het ook wel heel mooi!!)

 • Reply
  Mammabelle
  24 juni 2013 at 14:05

  Je staat echt heel goed met dat stofje! Mooi! En laat die andere jurkjes maar komen ;-)

 • Reply
  With love - by Eva
  24 juni 2013 at 15:54

  Tof kleedje!

 • Reply
  Edje
  24 juni 2013 at 18:42

  Ik vind je prima op de foto staan, niks mis mee!
  En dat jurkje is prachtig!

 • Reply
  Sweet Sienna Hope
  24 juni 2013 at 19:02

  Echt heel schoon!!

 • Reply
  familie in den vreemde
  25 juni 2013 at 23:19

  Heel geslaagd!

 • Reply
  Blame Julia
  4 juli 2013 at 16:26

  Echt mooi gedaan en een heel leuk stofje!

 • Bedankt voor je bezoekje! Thanks for stopping by!