Whatsup #1

Vanaf nu een iets andere naam voor deze maandelijkse rubriek, zelfde concept. Elke maand een overzichtje aan de hand van de fotootjes die ik maakte…

April zit er dus op… Weinig spannende dingen gebeurd, hoewel dat misschien een foute woordkeuze is om deze maand te omschrijven… April zat namelijk vol spanning, maar dan voornamelijk spanning van de foute soort. Migraine-aanvallen en stress, heel slechte combinatie. En dat heb ik mogen voelen. Het licht ging een paar keer uit, dus hoog tijd om daar iets aan te doen…Om te beginnen probeer ik alvast de stress van me af te sporten… Geen idee of het zal helpen op lange termijn, maar het doet deugd, I tell you that!

IMG_3774

En als het een beetje helpt om mijn gewicht op peil te houden, dan is dat mooi meegenomen. Zo hard gewerkt daarvoor…

IMG_3845

Wat voor mij een heel belangrijke drijfveer is bij het sporten is muziek. De juiste song op het juiste moment kan mijn workout echt nog een niveautje hoger tillen. Echt waar, muziek doet iets met mij. Een trekje dat ik nu al zie terug komen bij mijn oudste zoon, en dat maakt me heel blij. Heel leuke autoritjes hebben wij. Muziekje aan en cruisen maar :-) Hoewel hij het niet altijd helemaal eens is met mijn keuzes, ik ben en blijf een kind van de jaren 80, nietwaar… Mijn run list is dus heilig en ik ben altijd op zoek naar leuke aanvullingen. Suggesties zijn welkom!

IMG_3801

Een gezonde levensstijl gaat hand in hand met een gezond eetpatroon. Na mijn dieet van vorig jaar besef ik dat als geen ander. Toch blijft het nog steeds een uitdaging om dit op stressvolle momenten ook vol te houden. Dus we maken al eens een slippertje…

IMG_3819

IMG_3811

En maken dat daarna weer goed… of toch een beetje…

IMG_3783

Het weer was in april ook niet echt om gelukkig van te worden. Echt ‘binnenblijfweer’, maar toch vond je ons ook nu elke week trouw op één of ander voetbalveld om zoonlief te steunen. En ook al was het weer barslecht, het buiten zijn doet vaak ook goed. Zeker na een weekje stil binnen zitten aan één of ander bureau. En het opwarmen nadien is nog zo gezellig :-)

IMG_3815

IMG_3789

Als we al eens binnen bleven in het weekend, probeerde ik wat me-time in te lassen. En dan worden de naaimachines gewoonlijk uitgehaald. Deze maand echter weinig naaitijd en dus ook weinig resultaat om hier te laten zien. Maar dat hadden jullie misschien zo ook wel door? Het overzichtje van mei zal hopelijk wel wat meer zelfgemaakt moois bevatten… We zijn alvast goed op weg en de eerste projectjes staan klaar om geblogd te worden.

IMG_3703

IMG_3720

IMG_3791

IMG_3820

Retail therapy. Getest en goedgekeurd :-). Nieuwe schoenen kunnen een mens echt gelukkig maken… Of met bange oogjes in een kappersstoel gaan zitten, je gespaarde lange haren kort laten knippen, en buitengaan met een pittig kopje waar je blijer van wordt dan verwacht. Genieten, toch?,

IMG_3618

IMG_3638

IMG_3821

Mei wordt dus keihard werken om de stress te verdrijven… over een contradictie gesproken. Ik ga er echt alles aan doen om dit niet de bovenhand te laten krijgen, voor zover ik het zelf in de hand heb natuurlijk. Maar sporten, tijd maken voor mijn hobby’s en me omringen met de mensen die me het dierbaarste zijn, dat lijkt me al een keigoed begin. Niet?

IMG_3750

IMG_3762

IMG_3842

IMG_3784

Hallo mei!

Meer foto’s en nieuws? Bezoek ons ook eens hier: instagram of hier: facebook of zelfs ook hier: pinterest

Altijd blij met jullie bezoekjes!

Cindy xxx

Previous Story
Next Story

You Might Also Like

No Comments

Bedankt voor je bezoekje! Thanks for stopping by!