Monthly Archives

juni 2016

Instagram

Boos. Ontgoocheld. Verdrietig. En dan weer boos… Dat zijn zowat de gevoelens die ik vandaag gehad heb toen ik ontdekte dat mijn Instagram account weg was. Weg! Foetsie! Verdwenen! Gewoon weg.logo

Al weken kreeg ik meldingen van allerlei inbraakpogingen op alle mogelijke accounts en profielen die ik ooit heb aangemaakt. Systematisch paswoorden wijzigen en alles nog meer beveiligen mocht niet baten. Ze zijn er eindelijk in geslaagd, het is ze gelukt. Bravo, heren, dames, wie dan ook… mijn Instagram account is weg. Gehackt. 3 jaar aan foto’s en leuke momenten… zucht.

Instagram zelf contacteren bracht tot nu weinig op en het enige wat ik hierover terugvind is dat een afgesloten account niet meer kan geactiveerd worden. Wachten op een oplossing van die kant maakt me eerlijk gezegd alleen maar nerveuzer… en bozer. En ontgoocheld. Ik maakte dus een nieuwe account aan. Allen welkom daar om mee te volgen met het dagelijkse leven en de naaisels die ik af en toe produceer… Nu nog een leeg canvas, maar daar probeer ik snel iets aan te veranderen. Ik probeer jullie ook allemaal opnieuw op te sporen, beloofd.

En wie tips heeft voor mij om zulke toestanden in de toekomst te vermijden, ze zijn méér dan welkom!