Ooopps, I did it again…

Dat ik tegen het einde van het jaar nog eens trotse tante mag worden, dat mag ik nu stilletjes aan aan de grote klok beginnen hangen. Bij deze dus! En zo’n lief klein baby’tje, dat geeft stof tot nadenken voor nieuwe projectjes. Zo stuitte ik al een paar keer op die leuke kruippakjes die half blogland al gemaakt heeft met het Kiind patroon. Het zat altijd al te kriebelen om dat ook eens te doen, maar tot nu toe was er niet echt een gelegenheid voor. Nu dus wel, en ik ging aan de slag.

Tot op een bepaald punt, althans… Wie hier al wat langer meeleest, weet dat ik al eens de neiging heb om dingen op zijn kop te zetten. Dat deed ik dus opnieuw. Mijn schattige stofje in het allerschattigste kruippakje heeft een voorpand waarvan de beestjes op hun kop staan. Echt waar, I did it again. How stupid is that?

Ik bespaarde me dus de moeite om er nog drukknopjes in te slaan, want dat zou zonde geweest zijn van de knopjes. Het ziet er echter zo leuk uit, dat ik het hier toch even wil laten zien… Afgeven ga ik niet doen, want daarvoor ben ik te perfectionistisch (en geef toe, voor zo’n kleintje voldoet toch alleen maar het beste?), maar ik ben wel van plan om een nieuw exemplaar te maken.

Oh ja, nog een kleine vraag voor de experts onder jullie: lukt dat ook met kamsnaps in zo’n kruippakje? Of toch beter van die echte drukknoopjes kopen? Kwestie van een tweede exemplaar dan toch goed af te werken…

DSC_6295

DSC_6285-2

DSC_6297

DSC_6287

DSC_6291

DSC_6299

DSC_6301

Patroon: Kiind jumpsuit – maat 56

Tricot en boordstof: Stoffen Van Leuven

Previous Story
Next Story

You Might Also Like

11 Comments

 • Reply
  Wikkelgatjes
  2 juni 2016 at 23:16

  Spijtig maar ik denk dat we dat allemaal wel eens voor hebben (daarom nog geen 2x maar soit 😉)
  Ik gebruik kamsnaps, in het begin wat stroef maar na een aantal keren open en dicht te doen werkt dat prima. Dat open en dicht doen doe ik dan vaak zelf op voorhand…

 • Reply
  jochapeau
  3 juni 2016 at 10:14

  Zo jammer zeg … want het ziet er echt heel leuk uit !

 • Reply
  cindy@ateliergeorgette
  3 juni 2016 at 12:44

  vond ik ook, Jo…

 • Reply
  Nele
  3 juni 2016 at 18:42

  Ik had nog niet eens gezien dat het beestjes waren! Ik zou het gewoon afgeven (met misschien nog een ander exemplaar erbij).

  • Reply
   cindy@ateliergeorgette
   3 juni 2016 at 20:06

   ja, een katje en een hondje… de mama vind het ook niet zo erg, dus misschien moet ik er de drukknopjes toch nog inzetten :-)

 • Reply
  MamC
  3 juni 2016 at 19:57

  Bijzonder jammer want hij is zo ook leuk! Mss kan je hem bij spullenhulp bezorgen als je het niet cadeau wil doen? Kamsnaps zijn een aanrader.

  • Reply
   cindy@ateliergeorgette
   3 juni 2016 at 20:08

   heel jammer en zonde van het stofje, dus misschien doe ik er nog wel iemand plezier mee… bedankt voor de tip van de kamsnaps!

 • Reply
  Anoniem
  4 juni 2016 at 08:30

  Zo schattig,op een van je mouwtjes daar staan ze ook op zijn kop,lijkt zo wel of je het ervoor gedaan hebt.Ik vind het niet storen

 • Reply
  majella
  5 juni 2016 at 19:57

  ik vind het prachtig
  tips… ja, het is een beetje persoonlijk hé. ik haat die plastieken knopen. ik gebruik STEEDS metalen drukknopen die werken altijd goed mee :)

 • Reply
  Evy
  6 juni 2016 at 21:00

  Afgeven! Dat is echt mooi! Ik zou het zelf niet gezien hebben als je het niet had gezegd..

 • Bedankt voor je bezoekje! Thanks for stopping by!