Whatsup #2

life in pictures 052016

Na de ongewilde upgrade naar Windows 10, is mijn laptop er eindelijk klaar voor… Er stonden nog wat andere blogberichtjes op stapel, maar aangezien we nu ondertussen al in juni aanbeland zijn, begin ik maar meteen met het Life in Pictures overzichtje van mei.

IMG_4504

In het april-blogje schreef ik dat er werk moest gemaakt worden van ontspannen en relaxen. Daar kan ik alleen maar van zeggen dat dat gemakkelijker gezegd dan gedaan is. De factoren die bij mij het meeste voor stress zorgen, heb je zelf nauwelijks in de hand. Dus we kabbelen voort… De ene dag wat makkelijker dan de andere. Al heb ik buiten de werkuren wel heel hard mijn best gedaan om vooral te genieten van mijn gezin, familie en vrienden. En die momentjes zijn telkens weer kleine energieboosters.

IMG_3944

Een ongeplande barbecue met familie  op een zeldzame mooie lentedag… Genieten!

IMG_3976

IMG_3965

Moederdag… Een dag waarop ik alleen maar dankbaar kan zijn voor wat ik heb en voor het feit dat ik dat met hem kan delen <3

IMG_4164

RUVH5184

HQGO0576

IMG_4330

IMG_4386

Met Pinksteren trekken we sinds jaar en dag ook 1 of 2 dagen naar de plaatselijke kermis. Dat de jongens daar heel erg van genieten, moet ik niet verder verduidelijken, zeker?

IMG_4266

Love these girls… maar dat zei ik al een keer denk ik.  Anyway, heel veel hartjes en liefde voor de beste zusjes…

IMG_4409

IMG_3888

IMG_3898

Samen spelen en genieten van echte quality time. Ik hou ervan om een jongensmama te zijn. Al mag dat spelen in het weekend ook wel wat later beginnen dan 6u30, jongens! Geeuw…

IMG_4493

IMG_4311

IMG_4492

Het scenario dat zich afspeelde vorige herfst, herhaalt zich nu nog een keer. Alle kleren vlogen uit mijn kast wegens te groot, en er moest dus heel wat geshopt worden. Ook voor de zomer moest de kast dus nog wat gevuld worden met nieuws. Eerste hulp bij stress is bij mij dus ook nog vaak retail therapy en ik heb mijn partner in crime daarin wel gevonden, denk ik. Ga ook eens kijken op haar blogje, ze heeft er al heel wat moois verzameld.

IMG_4509

Wat ook geen nieuws meer is, is de struggle met eten. We blijven onze stinkende best doen om de goede gewoontes vol te houden, maar – alweer – stressmomenten zijn echte killers en er liggen altijd wel verleidingen op de loer… Als iemand weet hoe je ook in die moeilijke momenten het best kan weerstaan aan ’emo-eten’, ik ben een en al oor!

DSC_5841

DSC_5943

IMG_4397

IMG_4408

Best tevreden over de naaisels die in mei gemaakt werden. Jammer genoeg raakten ze niet allemaal geblogd, maar dat maak ik dan in juni wel goed. Er is wel wat leuks op komst, al zeg ik het zelf :-)

IMG_4496

En ondertussen is deze grote jongen bezig aan de laatste rechte lijn naar het einde van het schooljaar, maar telt hij stiekem ook af naar zijn 9de verjaardag. Voor het organiseren van zijn verjaardagsfeestje ben ik dit jaar een beetje inspiratieloos, dus daar is nog wat werk aan de winkel. Leuke tips zijn ook hier welkom!

Hallo juni!

Meer foto’s en nieuws? Bezoek ons ook eens hier: instagram of hier: facebook of zelfs ook hier: pinterest

Altijd blij met jullie bezoekjes!

Cindy xxx

Previous Story
Next Story

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    Els @tresorsdemachouette
    9 juni 2016 at 13:00

    Mei was inderdaad een maand waar we wat quality-time hebben kunnen inhalen hé! Oh jeetje, m’n ‘portemonnee’ moet nog bekomen :-) Maar daar zijn ‘partners in crime’ voor, nietwaar… ♥
    Ben alvast benieuwd wat er van al die leuke stofjes is geworden!

  • Bedankt voor je bezoekje! Thanks for stopping by!