Monthly Archives

juni 2017

Basic Tank – Cali Faye Collection

Dit prachtige stofje vond ik op het laatste Stoffenspektakel in Aalst. Het was een grote lap die mijn vriendin en ik in twee deelden en waar we dus elk slechts enkele euro’s voor neertelden. Voor het patroon ging ik eens wat verder kijken dan mijn neus lang is. Ik liet de stapel magazines van La Maison Victor eens links liggen en negeerde de naaiboeken op mijn boekenrek. Via Instagram (@sarahblao) vond ik een heel leuke collectie patroontjes, de Cali Faye Collection. En deze basics tank top sprong meteen in het oog. Want het stofje vraagt eigenlijk wel om een simpel patroon…

Het naaien op zich houdt zich echt niets in, er zijn namelijk slechts 2 patroondelen. Aan de schouders moest ik wel flink wat innemen. Een beetje decolleté mag zeker, maar te veel is toch te veel ;-)

Maar het resultaat… tja, dat mag er zeker zijn. Een leuke, simpele top die je op veel verschillende manieren kan dragen… I love it!

Op een jeans, lekker los en casual…

Of een tikkeltje feestelijker…

Het kan echt allemaal met dit eenvoudige patroontje, en ik denk dat ik het ook niet bij eentje zal houden… Dit vraagt toch om meer, niet? En heb je de andere patroontjes in deze collectie gezien? Daar zit nog heel wat moois tussen om uit te proberen!

Patroon: Cali Faye Collection

Stof: Stoffenspektakel

Lange rok: Close Up